Grafstuk of grafwerk bestellen?

Bestel uw grafstuk of grafwerk (voor op een graf)

Grafstukken in verschillende vormen of met een symbolische betekenis. Bij Afscheid met Bloemen kunt u terecht voor het bestellen van een grafstuk of grafwerk. Velen van u bezoeken met regelmaat een graf of een herdenkingsplaats van uw overleden dierbaren. Het is dan niet ongebruikelijk om bloemen of planten te plaatsen. Grafstukken neemt u mee als u het graf gaat bezoeken. Deze arrangementen maken wij als bloemstuk, maar ook met bijvoorbeeld planten, zodat het grafwerk of grafstuk een langere periode zonder of met weinig onderhoud in vorm blijft.
In deze webshop vindt u onder andere grafstukken en grafwerken gemaakt met materialen die minder aandacht en/of verzorging nodig hebben, zodat ze langere tijd mooi blijven.

Levering van Rouwstukken

Orders voor 12:00 uur worden de volgende dag, of op een dag naar keuze, geleverd. Voor aanvullende informatie kunt u altijd contact opnemen met de uitvaartbloemist in uw regio. Orders geplaatst in de webshop gaan automatisch naar de dichtstbijzijnde bloemist. Buiten openingstijden van de winkels is ons hoofdnummer zeven dagen in de week van 09:00 uur tot 21:00 uur bereikbaar. T. 06 - 43834706. Vergeet niet bij uw bestelling de aanvangstijd van de condoleance of dienst te vermelden, zodat wij uw bestelling op tijd kunnen afleveren! Onze chauffeurs bezorgen bij elk uitvaartcentrum of privé adres. Alle genoemde prijzen zijn exclusief € 10,00 bezorgkosten.