Apeldoorn

De Eeuwige Lente

Namens Chris Derksen heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Uitvaartbloemist Apeldoorn

Al ruim 75 jaar is de Eeuwige Lente een begrip in de regio Apeldoorn. Een familiebedrijf waar Pa Derksen nog dagelijks gemist wordt. Chris heeft een passie voor afscheidsbloemen en er zijn al decennia lang samenwerkingsvormen met verschillende rouwondernemers uit de regio. U vindt hier de aandacht die rouwbloemen en rouwboeketten verdienen. De Eeuwige Lente is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Apeldoorn.

Deze regio bestaat uit de volgende gemeentes:

  • Apeldoorn

De Eeuwige Lente
Stationsstraat 150
7311 MJ Apeldoorn

Tel:. 055 - 521 2078

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 8:00-18:00
zaterdag: 8:00-17:00

Afscheid met Bloemen Apeldoorn

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.