Soest

Scholten Bloemen en Planten

Namens Hans en Mirjam Scholten heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwbloem Soest

Bloemen maken vaak in verschillende stadia van ons leven deel uit. Gelukkig is het meestal bij een feestelijk moment maar het belangrijkste gebruik van bloemen is misschien wel bij het afscheid van iemand. Met rouwbloemen kunt u emoties overbrengen die juist bij een afscheid zo moeilijk te verwoorden zijn. Rouwbloemen kunnen iets vertellen over de persoonlijkheid van een overledene en kunnen troost bieden aan de nabestaanden. Aangezien er geen tweede kans is, wilt u natuurlijk dat een ervaren en vakbekwame bloemist de bloemschikking verzorgt. Voor uw rouwbloem in Soest kunt u aankloppen bij Scholten bloemen en planten. Deze bloemist is al 45 jaar een begrip in Soest. Het is daarom ook niet zo gek dat Scholten ook deel uitmaakt van Afscheid met Bloemen. Dit samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten hebben elkaar gevonden in hun vakmanschap en passie voor rouwarrangementen.

Rouwbloemen Soest via Scholten bloemen en planten

Voor de regio Soest is Scholten bloemen en planten dus de bloemist van dienst. U kunt de bloemist direct bezoeken in de sfeervolle winkel aan de Middelwijkstraat 28 in Soest. Daar vindt u het verse en verrassende assortiment bloemen en planten die vaak net zijn ingekocht op de veilingen. In de winkel van Scholten bloemen en planten kunt u ook aan de hand van foto’s en een persoonlijk gesprek uw wensen bespreken. De bloembindsters zorgen er vervolgens voor dat u een rouwstuk kunt verwachten dat aan uw wensen voldoet. De rouwwerken zijn in verschillende vormen beschikbaar, van de klassieke biedermeier tot meer speelse vormen zoals een hart of druppel.

Rouwbloemen Soest online bestellen

Voor een uitgebreid assortiment dat direct online is te bestellen, kunt u terecht in de webshop van Afscheid met Bloemen. Deze bestellingen die u daar plaatst voor regio Soest worden automatisch doorgespeeld aan Scholten bloemen en planten. Wij kunnen de volgende dag al leveren (indien voor 12:00 besteld) en bieden 100% levergarantie op al onze bestellingen. Voor vragen zijn wij via telefoon en email te bereiken. Via e-mail natuurlijk 24/7 en via de telefoon dagelijks van 9:00-21:00.

Uitvaartbloemist Soest

“Door mijn jarenlange ervaring als uitvaartverzorger weet ik hoe belangrijk het is om de nabestaanden goed te ontzorgen”, aldus Mirjam Scholten.

We werken vakkundig, met aandacht en toewijding.

Deze regio bestaat uit de volgende gemeente:

  • Gemeente Soest
  • Gemeente Baarn

Scholten Bloemen en Planten
Middelwijkstraat 28
3764 CG Soest

Tel:. 035 - 6012336

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 9:00-18:00
zaterdag: 9:00-17:00

Afscheid met Bloemen Soest

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.