Soest

Scholten Bloemen en Planten

Namens Hans en Mirjam Scholten heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Grafstuk Soest via Scholten bloemen en planten

Ook na het laatste afscheid van uw dierbare kunt u hem/haar natuurlijk nog uw respect betuigen door een bezoek aan het graf. Het is dan gebruikelijk om een grafstuk mee te nemen. Zo laat u ook op een tastbare wijze zien dat er nog een hem/haar wordt gedacht. Bij Scholten bloemen en planten kunt u terecht voor uw grafstukken in Soest. In hun sfeervolle winkel aan de Middelwijkstraat 28 in Soest vindt u een mooi assortiment aan bloemen en planten. Hans Scholten gaat dagelijks naar veilingen om nieuwe verse bloemen in te kopen. Kom langs en laat u verrassen door het aanbod. Scholten maakt ook gebruik van verschillende kleuren satijn lint waar wij zelf uw gewenste tekst op drukken.

Afscheid met Bloemen

Scholten bloemen en planten maakt deel uit van Afscheid met Bloemen. Dit is  een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten die elkaar hebben gevonden in hun passie voor rouwarrangementen. Op de website van Afscheid met Bloemen vindt u verschillende grafstukken, van klassiek tot eigentijds. Wij hebben in ons assortiment bijvoorbeeld grafstukken met succulenten (vetplantjes). Deze grafstukken blijven langer goed omdat de vetplantjes het water in hun bladeren opnemen zodat ze beter bestand zijn tegen de diverse weersomstandigheden in Nederland. Zo hebben wij een spannend arrangement met scherven van leisteen met mos dat weinig tot geen onderhoud nodig heeft.

Grafstuk Soest online bestellen

Hebt u na het bekijken van onze website al een grafstuk gezien dat u bevalt dan is dat direct te bestellen. Wij leveren al de volgende dag (indien voor 12:00 besteld). Daarnaast bieden wij op alle bestellingen onze 100% levergarantie. Zo kunt u dus veilig uw grafstukken bestellen. Voor vragen met betrekking tot het bestellen van uw grafstukken in Soest, kunt u dagelijks tussen 9:00-21:00 contact opnemen via telefoonnummer: 06-43834706. Mailen kan via info@afscheidmetbloemen.nl of via het contactformulier op de website. Wij helpen u graag verder met eventuele vragen die u nog heeft.

Uitvaartbloemist Soest

“Door mijn jarenlange ervaring als uitvaartverzorger weet ik hoe belangrijk het is om de nabestaanden goed te ontzorgen”, aldus Mirjam Scholten.

We werken vakkundig, met aandacht en toewijding.

Deze regio bestaat uit de volgende gemeente:

  • Gemeente Soest
  • Gemeente Baarn

Scholten Bloemen en Planten
Middelwijkstraat 28
3764 CG Soest

Tel:. 035 - 6012336

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 9:00-18:00
zaterdag: 9:00-17:00

Afscheid met Bloemen Soest

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.