Helmond

Valentijn Bloemsierkunst

Namens Tim van Leipsig en Daniela Giaquinto heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Bloemen begrafenis Helmond

Bloemen zijn een ideale vorm om emoties mee uit te drukken, tijdens feestelijke gebeurtenissen maar zeker ook tijdens een overlijden. Bloemen kunnen emoties vertolken die dan moeilijk zijn uit te drukken. Tevens geven zij troost aan de nabestaanden. Voor schitterende bloemen voor een begrafenis in Helmond zult u altijd slagen bij Valentijn Bloemsierkunst. Een bedrijf dat in zijn 55 jarige bestaan een mooie reputatie heeft opgebouwd en tot de top van de Nederlandse bloemsierkunst behoort.

Bloemstuk voor begrafenis Helmond via Valentijn Bloemsierkunst

Tim van Leipsig is alweer de 3e generatie bloemist die nu Valentijn Bloemsierkunst runt. Dit doet hij samen met zijn partner Daniela Giaquinto. Hun uitgangspunt is dat bloemen emotie, kracht en puurheid laten zien. Zij verwerken dit uitgangspunt in een prachtig rouwboeket voor een persoonlijk afscheid.Bloemsierkunst Valentijn is gevestigd in de mooiste winkelstraat van Helmond waar u terecht kunt voor het bekijken van hun schitterende assortiment begrafenis bloemen in Helmond. Ook geven zij u graag advies over de meest uiteenlopende zaken over bloemen en planten.

De winkel is gevestigd op de Steenweg 37 en is geopend op maandag van 12:30-17:00, van dinsdag tot en met vrijdag van 8:30-17:30 en op zaterdag van 8:00-17:00. Valentijn Bloemsierkunst maakt onderdeel uit van Afscheid met Bloemen; een samenwerkingsverband van befaamde bloemisten in Nederland. Iedere bloemist vertegenwoordigt zijn eigen regio. De regio Helmond omvat naast Helmond ook de plaatsen Stiphout, Bakel, Lieshout, Asten, Lierop, Gemert, Deurne, Mierlo, Vlierden, Aarle-Rixtel, Beek en Donk.

Bloemstuk voor begrafenis Helmond via Afscheid met Bloemen

U kunt ook via de website van Afscheid met Bloemen schitterende begrafenis bloemen in Helmond bestellen. Bekijk ons assortiment van kwalitatief hoogwaardige rouwstukken en boeketten.

Wij bieden 100% levergarantie en een snelle levering van elk bloemstuk dat u bestelt. Onze helpdesk staat voor u klaar om vragen te beantwoorden. Dit kan 24 uur per dag per mail of het contactformulier op de website maar ook via de telefoon op nummer 06-43834706. Het nummer is dagelijks van 9:00-21:00 te bellen.

Uitvaartbloemist Helmond

Deze regio bestaat uit de volgende woonplaatsen:

 • Helmond

 • Stiphout

 • Bakel

 • Lieshout

 • Asten

 • Lierop

 • Gemert

 • Deurne

 • Mierlo

 • Vlierden

 • Aarle-Rixtel

 • Beek en Donk

Valentijn Bloemsierkunst
Steenweg 37

5707 CE Helmond

Tel:. 0492 - 525600

Bereikbaar van:
maandag: 12:30-17:30
dinsdag - vrijdag: 8:30-17:30

zaterdag: 8:00-17:00

Afscheid met Bloemen Helmond

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.