Helmond

Valentijn Bloemsierkunst

Namens Tim van Leipsig en Daniela Giaquinto heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwstuk Helmond

Bloemen zijn emotie en dat geldt ook zeker voor rouwstukken. Niet alleen helpen zij u om uw verdriet uit te drukken maar een mooi rouwstuk biedt ook troost voor alle nabestaanden. Het vormt daarom dan ook een integraal onderdeel van bijna elke uitvaart. U heeft maar één kans om een perfect rouwstuk te laten maken voor een overleden dierbare. Daarom wilt u natuurlijk dat dit met zorg wordt samengesteld. Voor een mooi rouwstuk in Helmond bent u bij Valentijn Bloemsierkunst aan het juiste adres. Het bedrijf bestaat al meer dan een halve eeuw en het samenstellen van rouwwerken is een specialisatie van deze bloemist. Zij werken professioneel en zakelijk met een persoonlijke benadering.

Rouwstukken Helmond van Valentijn Bloemsierkunst

Valentijn Bloemsierkunst is gevestigd in de mooiste winkelstraat van Helmond. Tim van Leipsig is de 3e generatie bloemist die nu samen met zijn partner Daniela Giaquinto de winkel runt. U kunt ze bezoeken op de Steenweg 37 in Helmond. Maandag van 12:30-17:30, dinsdag-vrijdag van 8:30-17:00 en zaterdag van 8:00-17:00. Daarnaast zijn zij onderdeel van Afscheid met Bloemen.

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van professionele bloemisten die elkaar hebben gevonden in hun passie voor het maken van rouwarrangementen. Iedere bloemist verzorgt de eigen regio. Wanneer er een bestelling wordt geplaatst op Afscheid met Bloemen dan wordt de bestelling toegewezen aan de bloemist in de regio van het afleveradres van de klant. Valentijn Bloemsierkunst verzorgt rouwstukken in regio Helmond. Daar worden ook de plaatsen Stiphout, Bakel, Lieshout, Asten, Lierop, Gemert, Deurne, Mierlo, Vlierden, Aarle-Rixtel, Beek en Donk bij gerekend.

Rouwstukken in Helmond online bestellen

Bestel uw rouwstuk in Helmond gemakkelijk en snel via Afscheid met Bloemen. U vindt daar een groot assortiment aan rouwstukken die direct te bestellen zijn. Indien voor 12:00 besteld, worden ze de volgende dag al bij u bezorgd. Op al onze bestellingen bieden wij 100% levergarantie. Indien u nog vragen hebt m.b.t. het assortiment of de bestelprocedure; bel dan voor advies 06-43835706. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 en beantwoorden graag al uw vragen.

Uitvaartbloemist Helmond

Deze regio bestaat uit de volgende woonplaatsen:

 • Helmond

 • Stiphout

 • Bakel

 • Lieshout

 • Asten

 • Lierop

 • Gemert

 • Deurne

 • Mierlo

 • Vlierden

 • Aarle-Rixtel

 • Beek en Donk

Valentijn Bloemsierkunst
Steenweg 37

5707 CE Helmond

Tel:. 0492 - 525600

Bereikbaar van:
maandag: 12:30-17:30
dinsdag - vrijdag: 8:30-17:30

zaterdag: 8:00-17:00

Afscheid met Bloemen Helmond

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.