Amsterdam

Prinselijk Gebonden

Namens Frank Faber heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Uitvaartbloemist Amsterdam

Frank Faber, jong, energiek en gek van bloemen! Prinselijk Gebonden werkt exclusief met seizoensbloemen. Wij geloven in de puurheid van het product en de emoties die bloemen kunnen losmaken. Deze gedachte is zijn uitgangspunt bij het creëren van een persoonlijk afscheid met bloemen. Prinselijk Gebonden luistert en denkt met u mee. Een gedreven bloemist in het hart van de Hoofdstad. Prinselijk Gebonden is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Amsterdam.

Deze regio bestaat uit de volgende gemeentes:

  • Amsterdam

Uitvaart Amsterdam

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.

Wilt u meer informatie over wat Prinselijk Gebonden voor u kan betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via onze winkel van Di – Za 9.00 – 18.00 uur op: Tel. 020 – 4280018 en via mobiel van Ma – Za 9.00  - 21.00 uur op:Tel. 06-22274726.  


En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel aan de Herenstraat 13A te Amsterdam.