Helmond

Valentijn Bloemsierkunst

Namens Tim van Leipsig en Daniela Giaquinto heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwboeket Helmond

Rouwboekketten vormen een integraal onderdeel van een uitvaart en helpen met het overbrengen en verwerken van emoties. U bewijst de overledene de laatste eer en voor de nabestaanden biedt het de nodige troost. Aangezien u geen tweede kans heeft voor uw rouw boeket in Helmond, wilt u natuurlijk dat het in één keer goed wordt gedaan. U zoekt dan een bloemist die vakbekwaam is en weet hoe u emotie in een rouwboeket kunt leggen. Voor een dergelijk rouwboeket in Helmond kunt u terecht bij Valentijn Bloemsierkunst. Deze bloemist behoort tot de top van de Nederlandse bloemsierkunst en wordt ook gevraagd voor grootschalige evenementen.

Rouwboeketten Helmond via Valentijn Bloemsierkunst

Aan de Steenweg 37 in Helmond kunt u van maandag van 12:30-17:30, dinsdag-vrijdag: 8:30-17:00 en zaterdag van 8:00-17:00 terecht om hun schitterende assortiment te bekijken. Ook kunt u zich laten adviseren want Valentijn Bloemsierkunst bestaat al 55 jaar en heeft daardoor kennis over de meest uiteenlopende zaken op het gebied van bloemen. De bloemist is tevens aangesloten bij Afscheid met Bloemen. Dit is een samenwerkingsverband van gerenommeerde Nederlandse bloemisten die elkaar vinden in een passie voor rouwbloemen. Via de website van Afscheid met Bloemen kunt u direct schitterende rouwboeketten en andere rouwwerken bestellen. Wanneer u een rouw boeket in Helmond bestelt via de website dan wordt deze bestelling toegewezen aan Valentijn Bloemsierkunst. Zij verzorgen de regio Helmond voor Afscheid met Bloemen. Hieronder vallen ook de plaatsen Stiphout, Bakel, Lieshout, Asten, Lierop, Gemert, Deurne, Mierlo, Vlierden, Aarle-Rixtel, Beek en Donk onder vallen.

Rouwboeketten in Helmond online bestellen

Voor een snelle levering van een rouwboeket in Helmond kunt u in de webshop van Afscheid met Bloemen terecht. U vindt daar een groot assortiment aan direct te bestellen rouwstukken. Voor 12:00 uur besteld betekent dat u het de volgende dag al geleverd kunt krijgen. Door onze 100% levergarantie loopt u ook geen risico’s. Indien u nog vragen hebt m.b.t. het assortiment of de bestelprocedure; bel dan voor advies 06-43835706. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 en beantwoorden graag al uw vragen.

Uitvaartbloemist Helmond

Deze regio bestaat uit de volgende woonplaatsen:

 • Helmond

 • Stiphout

 • Bakel

 • Lieshout

 • Asten

 • Lierop

 • Gemert

 • Deurne

 • Mierlo

 • Vlierden

 • Aarle-Rixtel

 • Beek en Donk

Valentijn Bloemsierkunst
Steenweg 37

5707 CE Helmond

Tel:. 0492 - 525600

Bereikbaar van:
maandag: 12:30-17:30
dinsdag - vrijdag: 8:30-17:30

zaterdag: 8:00-17:00

Afscheid met Bloemen Helmond

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.