Helmond

Valentijn Bloemsierkunst

Namens Tim van Leipsig en Daniela Giaquinto heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwbloem Helmond

Verschillende momenten van ons leven worden vergezeld door bloemen. Bloemen zijn uitermate geschikt om gevoelens over te brengen. Bloemen worden gelukkig het vaakst gebruikt tijdens plezierige en feestelijke momenten maar juist bij het overlijden komt de zeggingskracht van bloemen het beste tot zijn recht. Op dat moment is het moeilijk om de juiste woorden te vinden om uw emotie te uiten. Bloemen ondersteunen daarbij. Voor uw rouwbloemen in Helmond kunt u terecht bij Valentijn Bloemsierkunst. Tim van Leipsig is de 3e generatie bloemist die nu samen met zijn partner Daniela Giaquinto de winkel runt. Hun uitgangspunt is dat bloemen emotie, kracht en puurheid laten zien. Zij verwerken dit uitgangspunt in een prachtig rouwboeket voor een persoonlijk afscheid.

Rouwbloemen Helmond via Valentijn Bloemsierkunst

Bloemsierkunst Valentijn is gevestigd in de mooiste winkelstraat van Helmond waar u terecht kunt voor het bekijken van hun schitterende assortiment. Ook geven zij u graag advies over de meest uiteenlopende zaken over bloemen en planten. De winkel is gevestigd aan de Steenweg 37 en is geopend op maandag van 12:30-17:00, van dinsdag tot en met vrijdag van 8:30-17:30 en zaterdag: 8:00-17:00. Bestelt u liever uw rouwbloemen online? Dat kan ook. Valentijn Bloemsierkunst is onderdeel van Afscheid met Bloemen, een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland. Via de website van Afscheid met Bloemen kunt u direct prachtige rouwbloemen bestellen in verschillende arrangementen. Bekijk het uitgebreide en eigentijdse assortiment en bestel direct.

Rouwbloem Helmond online bestellen

Bestelt u via Afscheid met Bloemen dan wordt de bestelling voor rouwbloemen in Helmond voor u verzorgd door Valentijn Bloemsierkunst. Bestellingen die u voor 12:00 plaatst, kunnen de volgende dag al worden geleverd. Op alle bestellingen bieden wij 100% levergarantie. Voor vragen met betrekking tot het bestellen via de website, kunt u dagelijks tussen 9:00-21:00 contact opnemen via telefoonnummer: 06-43834706. Mailen kan via info@afscheidmetbloemen.nl of via het contactformulier op de website.

Uitvaartbloemist Helmond

Deze regio bestaat uit de volgende woonplaatsen:

 • Helmond

 • Stiphout

 • Bakel

 • Lieshout

 • Asten

 • Lierop

 • Gemert

 • Deurne

 • Mierlo

 • Vlierden

 • Aarle-Rixtel

 • Beek en Donk

Valentijn Bloemsierkunst
Steenweg 37

5707 CE Helmond

Tel:. 0492 - 525600

Bereikbaar van:
maandag: 12:30-17:30
dinsdag - vrijdag: 8:30-17:30

zaterdag: 8:00-17:00

Afscheid met Bloemen Helmond

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.