Helmond

Valentijn Bloemsierkunst

Namens Tim van Leipsig en Daniela Giaquinto heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Grafstuk Helmond

Bent u op zoek naar een grafstuk in Helmond om op het graf van uw dierbare te leggen? Bij Valentijn Bloemsierkunst aan de Steenweg 37 kunt u altijd binnenlopen voor advies. Zij zijn geopend van maandag 12:30-17:00, dinsdag tot en met vrijdag 8:30-17:30 en zaterdag: 8:00-17:00. Valentijn Bloemsierkunst is al meer dan 50 jaar een begrip in Helmond en zelfs over de landsgrenzen zijn zij actief. Ook werken zij mee aan grootschalige evenementen en zijn zij aangesloten bij Afscheid met Bloemen. Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van verschillende gerenommeerde bloemisten in Nederland met een passie voor rouwwerken.

Grafstukken Helmond via Afscheid met Bloemen

Op de website van Afscheid met Bloemen vindt u verschillende grafstukken, van klassiek tot eigentijds. Wij hebben in ons assortiment bijvoorbeeld grafstukken met succulenten (vetplantjes). Deze grafstukken blijven langer goed omdat de vetplantjes het water in hun bladeren opnemen zodat ze beter bestand zijn tegen de diverse weersomstandigheden in Nederland. Zo hebben wij een spannend arrangement met scherven van leisteen met mos dat weinig tot geen onderhoud nodig heeft. Bestelt u een grafstuk in Helmond via Afscheid met Bloemen dan wordt die verzorgt door Valentijn Bloemsierkunst. Dit geldt ook voor de plaatsen Stiphout, Bakel, Lieshout, Asten, Lierop, Gemert, Deurne, Mierlo, Vlierden, Aarle-Rixtel, Beek en Donk.

Grafstuk Helmond online bestellen

Grafstukken in Helmond zijn eenvoudig online te bestellen via de webshop van Afscheid met Bloemen. De fraaie grafstukken in onze webshop hebt u niet alleen razendsnel besteld, ze worden ook snel geleverd. Indien de bestelling voor 12:00 wordt geplaatst, wordt het de volgende dag al afgeleverd (of een dag naar keuze). De bestellingen worden gedekt door onze 100% levergarantie dus daar hoeft u ook niet over in te zitten. Voor vragen met betrekking tot het bestellen van uw grafstukken in Helmond, kunt u dagelijks tussen 9:00-21:00 contact opnemen via telefoonnummer: 06-43834706. Mailen kan via info@afscheidmetbloemen.nl of via het contactformulier op de website. Wij helpen u graag verder met eventuele vragen die u nog heeft.

Uitvaartbloemist Helmond

Deze regio bestaat uit de volgende woonplaatsen:

 • Helmond

 • Stiphout

 • Bakel

 • Lieshout

 • Asten

 • Lierop

 • Gemert

 • Deurne

 • Mierlo

 • Vlierden

 • Aarle-Rixtel

 • Beek en Donk

Valentijn Bloemsierkunst
Steenweg 37

5707 CE Helmond

Tel:. 0492 - 525600

Bereikbaar van:
maandag: 12:30-17:30
dinsdag - vrijdag: 8:30-17:30

zaterdag: 8:00-17:00

Afscheid met Bloemen Helmond

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.