Amersfoort

Oudshoorn Bloemen

Namens Lucienne Oudshoorn heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Bloemen begrafenis Amersfoort

Indien u bloemen voor een begrafenis in Amersfoort zoekt, dan kunt u daarvoor prima in de vestigingen van Oudshoorn Bloemen terecht. Oudshoorn Bloemen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Aan het roer staat Lucienne Oudshoorn die al vroeg van huis uit de kracht en pracht van bloemen leerde kennen. Samen met haar man Gabor en een team getalenteerde en enthousiaste medewerkers, verzorgt zij de mooiste bloemstukken voor een begrafenis in Amersfoort. Oudshoorn Bloemen heeft twee vestigingen in Amersfoort waar u terecht kunt voor schitterende bloemenwerken.

Begrafenis bloemen Amersfoort via Oudshoorn Bloemen

Oudshoorn Bloemen is gevestigd aan de Leusderweg 172, 3817KE Amersfoort, T: 033 285 3876. Geopend van maandag t/m vrijdag: 10.00 – 18.00 uur, zaterdag: 09.00 – 17.00 uur. Ook zijn zij te vinden aan het Stationsplein 45-47, 3818 LE Amersfoort, T: 033 461 72 33. Geopend van maandag t/m vrijdag 08.00 – 20.30 uur, zaterdag 09.00 – 20.30 uur, zondag 09.00 – 17.00 uur. Wilt u contact opnemen met het hoofdkantoor dan kan dat via 033-4945161 en info@oudshoornbloemen.nl. Oudshoorn Bloemen is aangesloten bij Afscheid met Bloemen. Dit is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland die hun passie voor rouwbloemen delen. Zij weten door hun ervaring hoe belangrijk een mooi rouwstuk kan zijn voor een uitvaart. Daarom kunt u er van op aan dat alle bloemisten van Afscheid met Bloemen uw rouwwerken met uiterste zorg en vakmanschap samenstellen.

Bloemen begrafenis Amersfoort online bestellen

Tegenwoordig is alles online te bestellen en zo ook uw bloemstukken voor een begrafenis in Amersfoort. Niet alleen eenvoudig maar ook snel omdat wij de bestelling de volgende dag al kunnen verzenden indien u voor 12:00 de bestelling plaatst. De bestellingen via Afscheid met Bloemen voor Amersfoort en Leusden worden door Oudshoorn Bloemen verzorgd. Voor alle bestellingen geldt een 100% levergarantie. Voor vragen over de bestelprocedure voor begrafenis bloemen in Amersfoort kunt u altijd even contact opnemen.

Uitvaartbloemist Amersfoort

Hoogwaardige kwaliteit bloemen en een breed assortiment staan hierbij centraal. Oudshoorn Bloemen is er voor alle momenten die zich voordoen, met een lach en een traan. Door haar vele expertise in rouwwerk bent u in goede handen bij Lucienne en haar team.

Oudshoorn Bloemen is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio:

  • Leusden

  • Amersfoort

Oudshoorn Bloemen hoofdkantoor
Ursulineweg 4b
3833 AA Leusden

Tel. 033-494 51 61

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 8:00-17:00
zaterdag: 9:00-17:00

Afscheid met Bloemen Amersfoort

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.