Amersfoort

Oudshoorn Bloemen

Namens Lucienne Oudshoorn heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwstuk Amersfoort

Een rouwstuk is waarschijnlijk het belangrijkste bloemstuk dat valt samen te stellen. Met een rouwstuk kunt u iets zeggen over de overleden persoon en wat hij/zij voor u heeft betekent. Een rouwstuk is ook het enige bloemwerk dat u maar één keer voor iemand kunt laten samenstellen. Daarom wilt u natuurlijk dat het met zorg en aandacht wordt gedaan, met de mooiste bloemen. Lucienne Oudshoorn van Oudshoorn Bloemen is van jongs af aan met bloemen opgegroeid. Zij weet als geen ander wat bloemen voor iemand kunnen betekenen en put daarbij uit de ruim 40-jarige ervaring van haar familiebedrijf. Voor een mooi rouwstuk in Amersfoort bent u bij Oudshoorn Bloemen dus aan het juiste adres.

Rouwstukken Amersfoort via Oudshoorn Bloemen

Oudshoorn Bloemen heeft twee vestigingen in Amersfoort waar u terecht kunt voor schitterende rouwstukken. Zij zijn gevestigd aan de Leusderweg 172, 3817KE Amersfoort, T: 033 285 3876. Geopend van maandag t/m vrijdag: 10.00 – 18.00 uur, zaterdag: 09.00 – 17.00 uur. Ook zijn zij te vinden aan het Stationsplein 45-47, 3818 LE Amersfoort, T: 033 461 72 33. Geopend van maandag t/m vrijdag 08.00 – 20.30 uur, zaterdag 09.00 – 20.30 uur, zondag 09.00 – 17.00 uur. Wilt u contact opnemen met het hoofdkantoor dan kan dat via 033-4945161 en info@oudshoornbloemen.nl. Oudshoorn Bloemen is aangesloten bij Afscheid met Bloemen. Dit is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland die niet hun passie voor rouwbloemen delen. Via de website van Afscheid met Bloemen kunt u uw rouwstukken in Amersfoort direct via de webshop bestellen. Alle bloemisten nemen een bepaalde regio voor hun rekening. De bestellingen via Afscheid met Bloemen voor Amersfoort en Leusden worden door Oudshoorn Bloemen verzorgd.

Rouwstuk Amersfoort online bestellen

Het bestellen van een rouwstuk in Amersfoort gaat niet alleen eenvoudig via de webshop van Afscheid met Bloemen maar is ook van de hoogste kwaliteit en kan de volgende dag al worden bezorgd indien voor 12:00 besteld. Als webshop zijn wij ook telefonische bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Op 06-43834706 staan wij u graag te woord van 9:00-21:00. Via ons contactformulier en info@afscheidmetbloemen.nl zijn wij uiteraard dag en nacht bereikbaar.

Uitvaartbloemist Amersfoort

Hoogwaardige kwaliteit bloemen en een breed assortiment staan hierbij centraal. Oudshoorn Bloemen is er voor alle momenten die zich voordoen, met een lach en een traan. Door haar vele expertise in rouwwerk bent u in goede handen bij Lucienne en haar team.

Oudshoorn Bloemen is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio:

  • Leusden
  • Amersfoort

Oudshoorn Bloemen hoofdkantoor
Ursulineweg 4b
3833 AA Leusden

Tel. 033-494 51 61

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 8:00-17:00
zaterdag: 9:00-17:00

Afscheid met Bloemen Amersfoort

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.