Amersfoort

Oudshoorn Bloemen

Namens Lucienne Oudshoorn heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwboeket Amersfoort

Omdat bloemen door hun symboliek, vorm, kleur en schikking bepaalde emoties kunnen overbrengen, kan een met zorg samengesteld rouwboeket u helpen om uw emoties tot uitdrukking te brengen. Een bloemist die zijn/haar vak verstaat, kan daarom een boeket samenstellen dat echt iets toevoegt aan een uitvaart en troost biedt aan nabestaanden. Een vakbekwame bloemist met een passie voor haar vak vindt u in Lucienne Oudshoorn van Oudshoorn Bloemen in Amersfoort. Zij kan voor u een schitterend rouwboeket in Amersfoort verzorgen dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Rouwboeketten Amersfoort via Oudshoorn Bloemen

Oudshoorn Bloemen heeft twee vestigingen in Amersfoort waar u terecht kunt voor schitterende rouwboeketten. Zij zijn gevestigd aan de Leusderweg 172, 3817KE Amersfoort, T: 033 285 3876. Geopend van maandag t/m vrijdag: 10.00 – 18.00 uur, zaterdag: 09.00 – 17.00 uur. Ook zijn zij te vinden aan het Stationsplein 45-47, 3818 LE Amersfoort, T: 033 461 72 33. Geopend van maandag t/m vrijdag 08.00 – 20.30 uur, zaterdag 09.00 – 20.30 uur, zondag 09.00 – 17.00 uur. Wilt u contact opnemen met het hoofdkantoor dan kan dat via 033-4945161 en info@oudshoornbloemen.nl. Oudshoorn Bloemen is aangesloten bij Afscheid met Bloemen. Dit is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland die hun passie voor rouwbloemen delen. Via de website van Afscheid met Bloemen kunt u uw rouwboeketten in Amersfoort direct via de webshop bestellen. Alle bloemisten nemen een bepaalde regio voor hun rekening. De bestellingen via Afscheid met Bloemen voor Amersfoort en Leusden worden door Oudshoorn Bloemen verzorgd.

Rouwboeket Amersfoort online bestellen

Alle rouwboeketten die u kunt bestellen uit onze webshop worden met zorg samengesteld met bijzondere bloemen uit het seizoen. De boeketten zijn minimaal 40 en maximaal 100 centimeter. Het voordeel van het online bestellen via Afscheid met Bloemen, is dat u de volgende dag al een rouwboeket van hoge kwaliteit in huis kunt hebben (indien besteld voor 12:00). Als webshop vinden wij service erg belangrijk. Daardoor zijn wij naast email ook telefonisch bereikbaar en zijn bereikbaar van 9:00-21:00, ook in het weekend.

Uitvaartbloemist Amersfoort

Hoogwaardige kwaliteit bloemen en een breed assortiment staan hierbij centraal. Oudshoorn Bloemen is er voor alle momenten die zich voordoen, met een lach en een traan. Door haar vele expertise in rouwwerk bent u in goede handen bij Lucienne en haar team.

Oudshoorn Bloemen is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio:

  • Leusden
  • Amersfoort

Oudshoorn Bloemen hoofdkantoor
Ursulineweg 4b
3833 AA Leusden

Tel. 033-494 51 61

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 8:00-17:00
zaterdag: 9:00-17:00

Afscheid met Bloemen Amersfoort

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.