Amersfoort

Oudshoorn Bloemen

Namens Lucienne Oudshoorn heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Grafstuk Amersfoort

Voor het bezoek aan het graf van uw dierbare, kunt u een grafstuk meenemen. Op die manier kunt u aangeven dat de gedachte aan hem/haar nog voortleeft. Voor een mooi grafstuk in Amersfoort kunt u terecht bij Oudshoorn Bloemen. Dit familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring wordt geleid door Lucienne Oudshoorn en haar man Gabor. Samen met haar team van professionele medewerkers is zij u graag van dienst.

Grafstukken Amersfoort via Oudshoorn Bloemen

Oudshoorn Bloemen heeft twee vestigingen in Amersfoort waar u terecht kunt voor schitterende bloemenwerken. Zij zijn gevestigd aan de Leusderweg 172, 3817KE Amersfoort, T: 033 285 3876. Geopend van maandag t/m vrijdag: 10.00 – 18.00 uur, zaterdag: 09.00 – 17.00 uur. Ook zijn zij te vinden aan het Stationsplein 45-47, 3818 LE Amersfoort, T: 033 461 72 33. Geopend van maandag t/m vrijdag 08.00 – 20.30 uur, zaterdag 09.00 – 20.30 uur, zondag 09.00 – 17.00 uur. Wilt u contact opnemen met het hoofdkantoor dan kan dat via 033-4945161 en info@oudshoornbloemen.nl. Oudshoorn Bloemen is aangesloten bij Afscheid met Bloemen. Dit is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland die hun passie voor rouwbloemen delen. Via de website van Afscheid met Bloemen kunt u uw grafstukken in Amersfoort direct via de webshop bestellen. Alle bloemisten nemen een bepaalde regio voor hun rekening. De bestellingen via Afscheid met Bloemen voor Amersfoort en Leusden worden door Oudshoorn Bloemen verzorgd. Bij Afscheid met Bloemen kunt u ook terecht voor grafstukken met succulenten (vetplantjes). Deze grafstukken blijven langer goed omdat de vetplantjes het water in hun bladeren opnemen zodat ze beter bestand zijn tegen de diverse weersomstandigheden in Nederland.

Grafstuk Amersfoort online bestellen

Bij Afscheid met Bloemen kunt u ook terecht voor grafstukken met succulenten (vetplantjes). Deze grafstukken blijven langer goed omdat de vetplantjes het water in hun bladeren opnemen zodat ze beter bestand zijn tegen de diverse weersomstandigheden in Nederland. Hebt u een grafstuk gezien dat in de smaak valt dan kunt u dat direct bestellen. Indien u bestelt voor 12:00 dan kan het de volgende dag al worden geleverd. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantendienst, zowel per mail als telefonisch.

Uitvaartbloemist Amersfoort

Hoogwaardige kwaliteit bloemen en een breed assortiment staan hierbij centraal. Oudshoorn Bloemen is er voor alle momenten die zich voordoen, met een lach en een traan. Door haar vele expertise in rouwwerk bent u in goede handen bij Lucienne en haar team.

Oudshoorn Bloemen is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio:

  • Leusden

  • Amersfoort

Oudshoorn Bloemen hoofdkantoor
Ursulineweg 4b
3833 AA Leusden

Tel. 033-494 51 61

Bereikbaar van:
maandag - vrijdag: 8:00-17:00
zaterdag: 9:00-17:00

Afscheid met Bloemen Amersfoort

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.