Sittard - Geleen

’t Fröbelke

Namens Wilma Frohn heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen. U kunt ook online en veilig uw rouwwerk bestellen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Bloemen begrafenis Sittard

Bij ’t Fröbelke in Sittard vindt u schitterende rouwbloemen in alle soorten en maten. De winkel van Wilma Frohn is sinds 2008 te bezoeken aan de Romeinenstraat 14 te Sittard. Hier werkt ze samen met haar medewerker Roy Hutjens aan de mooiste bloemwerken. Bij ’t Fröbelke kunt u er altijd van uitgaan dat uw begrafenis bloemen in Sittard vers en van een hoge kwaliteit zijn. Neem zelf een kijkje en bezoek hun winkel.

Begrafenis bloemen Sittard via ’t Fröbelke

Wilma Fohn en Roy Hutjens zijn gedreven en betrokken en denken daarom graag met u. Samen met uw wensen en de kennis van ’t Fröbelke kunnen zij bijdragen aan een persoonlijk afscheid voor uw dierbare. Bezoek hun winkel aan de Romeinenstraat 14 die is geopend van dinsdag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 en op zaterdag: 9.00 – 17.00. Zondag en maandag zijn zij gesloten maar maandag zijn zij wel mobiel bereikbaar via telefoonummer: 06-20953352. ’t Fröbelke is partner van Afscheid met Bloemen. Dit is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland. Stuk voor stuk vakbekwame bloemisten die een grote passie voor rouwbloemen delen. Iedere bloemist verzorgt de eigen regio. Bestelt u een bloemstuk voor een begrafenis in Sittard via de website van Afscheid met Bloemen dan wordt dat door ’t Fröbelke in behandeling genomen. Naast Sittard omvat hun regio ook Geleen, Limbricht, Born, Nieuwstadt, Susteren, Beek, Elsloo, Doenrade en Jabeek.

Bloemen begrafenis Sittard online bestellen

Bloemstukken voor een begrafenis in Sittard bestelt u met een druk op de knop via Afscheid met Bloemen en worden gedekt door een 100% levergarantie. Niet alleen is de bestelling zo geplaatst, de levering gaat ook razendsnel. Hebt u het voor 12:00 besteld dan wordt het de volgende dag naar u verstuurd. Voor vragen over de bestelprocedure kunt u ons dagelijks bellen tussen 9:00-21:00 via: 06-43834706. Mailen kan via info@afscheidmetbloemen.nl of via het contactformulier op de website.

Uitvaartbloemist Sittard - Geleen

’t Fröbelke is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Sittard – Geleen. Deze regio bestaat uit de volgende woonplaatsen:

  • Sittard

  • Geleen

  • Limbricht

  • Born

  • Nieuwstadt

  • Susteren

  • Beek

  • Elsloo

  • Doenrade

  • Jabeek

't Fröbelke
Romeinenstraat 14
6132 GN Sittard

Tel: 046-4516181

Bereikbaar van:

maandag: gesloten wel mobiel bereikbaar tel.  06 - 20953352
dinsdag t/m vrijdag: 9.00u – 18.00
zaterdag: 9.00u – 17.00

Afscheid met Bloemen Sittard - Geleen

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.