Sittard - Geleen

’t Fröbelke

Namens Wilma Frohn heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen. U kunt ook online en veilig uw rouwwerk bestellen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwstuk Sittard

Rouwstukken vormen een belangrijk onderdeel van een uitvaart omdat een rouwstuk zich bij uitstek leent om uw emoties en gevoelens mee te uiten. Tevens bieden zij troost aan de nabestaanden en helpen met het verwerken van het verdriet. Een rouwstuk is dus erg persoonlijk en vereist van een bloemist dat zij naast hun vakmanschap ook goed kunnen luisteren en over een goed inlevingsvermogen beschikken. Wilma Fohn en Roy Hutjens van ’t Fröbelke denken altijd goed met u mee om tot een rouwstuk te komen dat recht doet aan uw overleden dierbare. Maak kennis met hen in hun fraaie winkel in Sittard.

Rouwstukken Sittard via ’t Fröbelke

U kunt ’t Fröbelke bezoeken aan de Romeinenstraat 14, de winkel is geopend van dinsdag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 en op zaterdag: 9.00 – 17.00. Zondag en maandag zijn zij gesloten maar maandag zijn zij wel mobiel bereikbaar via telefoonummer: 06-20953352. U kunt ook via hun webshop bestellingen plaatsen en omdat zij partner zijn van Afscheid met Bloemen kunt u ook via de website van Afscheid met Bloemen uw rouwwerken bestellen. Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland. Ieder bloemist verzorgt de eigen regio. ’t Fröbelke verzorgt de regio die bestaat uit Sittard, Geleen, Limbricht, Born, Nieuwstadt, Susteren, Beek, Elsloo, Doenrade en Jabeek. Alle bestellingen voor rouwstukken in Sittard en genoemde plaatsen worden daardoor verzorgd door ’t Fröbelke.

Rouwstuk Sittard online bestellen

De bestelde rouwstukken in Sittard via de webshop van Afscheid met Bloemen zijn stuk voor stuk van de beste kwaliteit en kunnen snel geleverd worden. Mocht u vragen hebben m.b.t. het assortiment of het bestelproces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder. U kunt emailen of het contactformulier gebruiken maar wij zijn daarnaast ook prima bereikbaar per telefoon. Van 9:00-21:00 en dat iedere dag van de week.

Uitvaartbloemist Sittard - Geleen

’t Fröbelke is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Sittard – Geleen. Deze regio bestaat uit de volgende woonplaatsen:

  • Sittard

  • Geleen

  • Limbricht

  • Born

  • Nieuwstadt

  • Susteren

  • Beek

  • Elsloo

  • Doenrade

  • Jabeek

't Fröbelke
Romeinenstraat 14
6132 GN Sittard

Tel: 046-4516181

Bereikbaar van:

maandag: gesloten wel mobiel bereikbaar tel.  06 - 20953352
dinsdag t/m vrijdag: 9.00u – 18.00
zaterdag: 9.00u – 17.00

Afscheid met Bloemen Sittard - Geleen

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.