Sittard - Geleen

’t Fröbelke

Namens Wilma Frohn heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen. U kunt ook online en veilig uw rouwwerk bestellen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwboeket Sittard

Met een rouwboeket dat met zorg is samengesteld, kunt u uw gevoelens uiten of uw woorden kracht bijzetten. Een mooi rouwboeket biedt ook veel troost aan de nabestaanden en helpt met het verwerken van het verdriet. Voor een rouw boeket in Sittard dat aansluit op uw gevoelens voor de overleden dierbare bent u bij ’t Fröbelke aan het juiste adres. Deze betrokken bloemist denkt met u mee om tot het perfecte rouwboeket te komen. Bezoek de bloemenwinkel in Sittard om uw wensen kenbaar te maken.

Rouw boeket Sittard via ’t Fröbelke

U kunt ’t Fröbelke bezoeken aan de Romeinenstraat 14, de winkel is geopend van dinsdag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 en op zaterdag: 9.00 – 17.00. Zondag en maandag zijn zij gesloten maar maandag zijn zij wel mobiel bereikbaar via telefoonummer: 06-20953352. U kunt ook via hun webshop bestellingen plaatsen en omdat zij partner zijn van Afscheid met Bloemen kunt u ook via de website van Afscheid met Bloemen uw rouwwerken bestellen. Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland. Iedere bloemist verzorgt de eigen regio. ’t Fröbelke verzorgt de regio die bestaat uit Sittard, Geleen, Limbricht, Born, Nieuwstadt, Susteren, Beek, Elsloo, Doenrade en Jabeek. Alle bestellingen voor rouwstukken in Sittard en genoemde plaatsen worden daardoor verzorgd door ’t Fröbelke.

Rouwboeket Sittard online bestellen

Voor de rouwboeketten uit het assortiment van Afscheid met Bloemen werken wij met bijzondere bloemen uit het seizoen. De boeketten die te bestellen zijn, hebben een minimale lengte van 40cm en een maximale lengte van 100cm. Zoals eerder aangegeven worden deze rouwboekketten voor Sittard dus verzorgd door ’t Fröbelke. Bestelt u via Afscheid met Bloemen dan geniet u een 100% levergarantie en een snelle levering. Voor vragen kunt u altijd even contact opnemen via mail of onze telefonische helpdesk die elke dag bereikbaar is van 9:00-21:00. Het telefoonnummer is 06-43834706. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Uitvaartbloemist Sittard - Geleen

’t Fröbelke is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Sittard – Geleen. Deze regio bestaat uit de volgende woonplaatsen:

  • Sittard

  • Geleen

  • Limbricht

  • Born

  • Nieuwstadt

  • Susteren

  • Beek

  • Elsloo

  • Doenrade

  • Jabeek

't Fröbelke
Romeinenstraat 14
6132 GN Sittard

Tel: 046-4516181

Bereikbaar van:

maandag: gesloten wel mobiel bereikbaar tel.  06 - 20953352
dinsdag t/m vrijdag: 9.00u – 18.00
zaterdag: 9.00u – 17.00

Afscheid met Bloemen Sittard - Geleen

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.