Sittard - Geleen

’t Fröbelke

Namens Wilma Frohn heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen. U kunt ook online en veilig uw rouwwerk bestellen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwbloem Sittard

Rouwbloemen kunnen iets vertellen over de persoonlijkheid van een overledene en kunnen troost bieden aan de nabestaanden. Zij brengen emoties en gevoelens over die tijdens een definitief afscheid vaak moeilijk in woorden zijn te vatten. Van de rol die rouwbloemen kunnen vervullen, zijn de bloemisten van Afscheid met Bloemen zich goed doordrongen. Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van verschillende gerenommeerde bloemisten in Nederland. Zij hebben elkaar gevonden in hun passie voor rouwbloemen. Elke aangesloten bloemist bedient de regio waarin zij werkzaam zijn. Voor rouwbloemen in Sittard kunt u daarom terecht bij ’t Fröbelke. Wilma Fohn en Roy Hutjens van ’t Fröbelke denken altijd goed met u mee om tot een schitterend eindresultaat te komen dat recht doet aan uw overleden dierbare. Neem eens een kijkje in hun fraaie winkel in Sittard.

Rouwbloemen Sittard via ‘t Fröbelke

U kunt de winkel bezoeken aan de Romeinenstraat 14, ‘t Fröbelke is geopend van dinsdag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 en op zaterdag: 9.00 – 17.00. Zondag en maandag zijn zij gesloten maar maandag zijn zij wel mobiel bereikbaar via telefoonummer: 06-20953352. ’t Fröbelke is verantwoordelijk voor de regio Sittard die naast Sittard ook de plaatsen Geleen, Limbricht, Born, Nieuwstadt, Susteren, Beek, Elsloo, Doenrade en Jabeek omvat. Rouwbloemen in Sittard die u bestelt via de website van Afscheid met Bloemen worden dus verzorgd door ’t Fröbelke. Zij stellen het rouwstuk samen en sturen het naar u op.

Rouwbloem Sittard online bestellen

Voor een breed aanbod rouwbloemen die direct online zijn te bestellen, kunt u in de webshop van Afscheid met Bloemen prima slagen. Hier vindt u verschillende fraaie creaties van hoge kwaliteit die u snel in huis kunt hebben. Op alle bestellingen bieden wij een 100% levergarantie. Voor vragen kunt u altijd terecht bij onze klantendienst die ook telefonisch bereikbaar is van 9:00-21:00.

Uitvaartbloemist Sittard - Geleen

’t Fröbelke is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Sittard – Geleen. Deze regio bestaat uit de volgende woonplaatsen:

  • Sittard

  • Geleen

  • Limbricht

  • Born

  • Nieuwstadt

  • Susteren

  • Beek

  • Elsloo

  • Doenrade

  • Jabeek

't Fröbelke
Romeinenstraat 14
6132 GN Sittard

Tel: 046-4516181

Bereikbaar van:

maandag: gesloten wel mobiel bereikbaar tel.  06 - 20953352
dinsdag t/m vrijdag: 9.00u – 18.00
zaterdag: 9.00u – 17.00

Afscheid met Bloemen Sittard - Geleen

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.