Sittard - Geleen

’t Fröbelke

Namens Wilma Frohn heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen. U kunt ook online en veilig uw rouwwerk bestellen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Grafstuk Sittard via ’t Fröbelke

Zoekt u naar een eigentijds grafstuk in Sittard? Bekijk dan eens de website van Afscheid met Bloemen. Dit is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten verspreid door heel Nederland. Zij combineren hun vakmanschap en passie voor rouwbloemen om telkens weer schitterende rouwwerken te maken. Elke bloemist die is aangesloten bij Afscheid met Bloemen, verzorgt de eigen regio. Voor een grafstuk in Sittard is dat ’t Fröbelke. U kunt daar terecht met uw specifieke wensen. De winkel is gelegen aan de Romeinenstraat 14 die is geopend van dinsdag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 en op zaterdag: 9.00 – 17.00. Zondag en maandag zijn zij gesloten maar maandag zijn zij wel mobiel bereikbaar via telefoonummer: 06-20953352.

Grafstukken Sittard met vetplantjes

U kunt er ook voor kiezen om direct vanaf de website van Afscheid met Bloemen te bestellen. Wij hebben in het assortiment verschillende fraaie grafstukken. Sommige grafstukken zijn samengesteld met succulenten (vetplantjes). Deze grafstukken blijven langer goed omdat de vetplantjes het water in hun bladeren opnemen zodat ze beter bestand zijn tegen de diverse weersomstandigheden in Nederland. Zo hebben wij een spannend arrangement met scherven van leisteen met mos dat weinig tot geen onderhoud nodig heeft.

Grafstuk Sittard online bestellen

Voor de regio Sittard, die naast Sittard ook de plaatsen Geleen, Limbricht, Born, Nieuwstadt, Susteren, Beek, Elsloo, Doenrade en Jabeek omvat, verzorgt ’t Fröbelke de bestellingen die via Afscheid met Bloemen binnen komen. Voor alle bestellingen geldt een 100% levergarantie en uiteraard een snelle levering. Hebt u vragen over de bestelprocedure of andere vragen met betrekking tot Afscheid met Bloemen dan kunt u altijd even contact opnemen per mail of telefoon. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ons e-mail adres is info@afscheidmetbloemen.nl en telefonisch zijn wij bereikbaar van 9:00-21:00 op 06-43834706.

Uitvaartbloemist Sittard - Geleen

’t Fröbelke is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Sittard – Geleen. Deze regio bestaat uit de volgende woonplaatsen:

  • Sittard

  • Geleen

  • Limbricht

  • Born

  • Nieuwstadt

  • Susteren

  • Beek

  • Elsloo

  • Doenrade

  • Jabeek

't Fröbelke
Romeinenstraat 14
6132 GN Sittard

Tel: 046-4516181

Bereikbaar van:

maandag: gesloten wel mobiel bereikbaar tel.  06 - 20953352
dinsdag t/m vrijdag: 9.00u – 18.00
zaterdag: 9.00u – 17.00

Afscheid met Bloemen Sittard - Geleen

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.