Eindhoven

Bloemsierkunst De Klerk

Namens Marleen Janssen heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Bloemen begrafenis Eindhoven

Bent u op zoek naar schitterende begrafenis bloemen in Eindhoven? De Klerk heeft jarenlang vanuit Eindhoven de mooiste rouwstukken verzorgd en doet dat nu vanuit een nieuw onderkomen in Veldhoven. Zij ontvangen u graag persoonlijk in hun showroom /winkel of komen op verzoek zelfs bij u thuis. Zij nemen de tijd om goed te luisteren naar uw specifieke wensen en denken graag hierin met u mee. Hun uitstekende service is een van de punten waarin zij zich onderscheiden. De Klerk bloemsierkunst en interieurbeplanting is partner van Afscheid met Bloemen in de regio Eindhoven.

De Klerk voor uw bloemstuk voor begrafenis in Eindhoven

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland met een specialisatie in rouwwerken. Voor de regio Eindhoven werken wij samen met De Klerk bloemsierkunst en interieurbeplanting. De Klerk heeft meer dan 60 jaar ervaring en heeft ook decennia lang goede contacten met uitvaartcentra, crematoriums en begraafplaatsen in de regio Eindhoven, Tilburg, Weert en 's-Hertogenbosch. De Klerk koopt bloemen in bij duurzame, hoogwaardige en streng geselecteerde leveranciers. U kunt uw begrafenis bloemen in Eindhoven direct bij De Klerk bestellen, ga langs of maak een afspraak via (040) 244 11 22. U kunt er ook voor kiezen om via de website van Afscheid met Bloemen een schitterend bloemstuk voor een begrafenis in Eindhoven te bestellen. Bloemstukken besteld voor de regio Eindhoven worden door De Klerk verzorgd. Laat u verrassen door ons assortiment met mooie bloemstukken in verschillende maten en stijlen.

Bloemen begrafenis Eindhoven online bestellen

Bestellen van begrafenis bloemen in Eindhoven via Afscheid met Bloemen, betekent dat het de volgende dag al afgeleverd kan worden (mits voor 12:00 besteld). Alle bestellingen worden ook gedekt door een 100% levergarantie. Voor vragen kunt u ons altijd even bellen tussen 9:00-21:00 via telefoonnummer 06-43834706. Mailen kan via info@afscheidmetbloemen.nl of via het contactformulier op de website.

Uitvaartbloemist Eindhoven

Bloemsierkunst De Klerk is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Eindhoven.

Deze regio bestaat uit de volgende plaatsen:

 • Eindhoven

 • Veldhoven

 • Waalre

 • Best

 • Geldrop

 • Heeze

 • Leende

 • Nuenen

 • Riethoven

 • Steensel,

 • Valkenswaard

 • Wintelre

 • Eersel

 • Knegsel

De Klerk
De Run 4236
5503 LL Veldhoven

Tel. 040 – 2441122
Buiten openingstijden kunt u voor noodgevallen de aangegeven nummers raadplegen op de voicemail.

Openingstijden winkel:
Maandag - vrijdag : 9.00 – 17.30
Zaterdag : 9.00 – 16.00

Afscheid met Bloemen Eindhoven

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.