Eindhoven

Bloemsierkunst De Klerk

Namens Marleen Janssen heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwstuk Eindhoven

Een passend met zorg samengesteld rouwstuk kan het verdriet een klein beetje verzachten en troost bieden aan de nabestaanden. Door de manier van schikken en gebruikte bloemen kan een rouwstuk ook iets zeggen over de overleden dierbare. De Klerk bloemsierkunst en interieurbeplanting heeft meer dan 60 jaar ervaring. Zij maken de mooiste rouwstukken met de grootste zorg en oog voor detail. De Klerk maakt ook deel uit Afscheid met Bloemen. Dit is een Nederlands samenwerkingsverband van verschillende gerenommeerde bloemisten die ieder een passie voor rouwstukken hebben.

De Klerk voor uw rouwstukken in Eindhoven

De Klerk heeft jarenlang vanuit Eindhoven gewerkt en is nu gevestigd in Veldhoven waar ze de mooiste rouwstukken samenstellen op basis van de specifieke wensen van hun klanten. De Klerk verzorgt voor Afscheid met Bloemen de regio Eindhoven. Een bekend terrein voor De Klerk die al decennia lang contacten onderhoudt met de uitvaartcentra, crematoriums en begraafplaatsen in de regio Eindhoven, Tilburg, Weert en 's-Hertogenbosch. Bezoek de bloemist om in een persoonlijk gesprek uw wensen kenbaar te maken. In de winkel kunnen zij u laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van rouwarrangementen. Zij nemen de tijd om goed te luisteren naar uw specifieke wensen en denken graag hierin met u mee. Op verzoek kunnen zij zelfs bij u thuis komen.

Rouwstuk Eindhoven online bestellen

Via de website Afscheid met Bloemen vindt u ook selectie fraaie rouwstukken in ons assortiment die u vandaag nog kunt bestellen. Mits besteld voor 12:00, kunt u uw bestelde rouwstukken in Eindhoven al de volgende dag in huis hebben. De bestellingen via Afscheid met Bloemen voor de regio Eindhoven worden door De Klerk Bloemsierkunst & Interieurbeplanting verwerkt. Op al onze bestellingen bieden wij 100% levergarantie. Voor vragen over de bestelprocedure voor rouwstukken in Eindhoven kunt u ons dagelijks bellen tussen 9:00-21:00 via: 06-43834706. Mailen kan via info@afscheidmetbloemen.nl of via het contactformulier op de website.

Uitvaartbloemist Eindhoven

Bloemsierkunst De Klerk is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Eindhoven.

Deze regio bestaat uit de volgende plaatsen:

 • Eindhoven

 • Veldhoven

 • Waalre

 • Best

 • Geldrop

 • Heeze

 • Leende

 • Nuenen

 • Riethoven

 • Steensel,

 • Valkenswaard

 • Wintelre

 • Eersel

 • Knegsel

De Klerk
De Run 4236
5503 LL Veldhoven

Tel. 040 – 2441122
Buiten openingstijden kunt u voor noodgevallen de aangegeven nummers raadplegen op de voicemail.

Openingstijden winkel:
Maandag - vrijdag : 9.00 – 17.30
Zaterdag : 9.00 – 16.00

Afscheid met Bloemen Eindhoven

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.