Eindhoven

Bloemsierkunst De Klerk

Namens Marleen Janssen heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwboeket Eindhoven

Rouwboeketten zijn bijna altijd een vast onderdeel van een uitvaart. De boeketten helpen om emoties over te brengen die vaak moeilijk te verwoorden zijn. Een met zorg samengesteld rouwboeket kan troost bieden aan de nabestaanden. Aangezien u met een afscheidsboeket geen tweede kans heeft, wilt u de samenstelling natuurlijk graag aan een professional overlaten. Voor uw rouw boeket in Eindhoven kunt u terecht bij De Klerk bloemsierkunst en interieurbeplanting. Deze bloemist heeft meer dan 60 jaar ervaring en stelt professionele rouwboeketten samen die recht doen aan uw overleden dierbare. Hiermee proberen zij de pijn van het afscheid iets te verzachten. Omdat de Klerk bloemist zo ervaren is en een passie heeft voor rouwstukken, maken zij ook deel uit van Afscheid met Bloemen. Dit samenwerkingsverband bestaat enkel uit gerenommeerde bloemisten in Nederland.

De Klerk voor uw rouw boeket in Eindhoven

De Klerk is jarenlang gevestigd geweest in Eindhoven en werkt nu vanuit een nieuw onderkomen in Veldhoven. U kunt deze bloemist bezoeken om uw wensen kenbaar te maken en de mogelijkheden te bekijken. De Klerk ontvangt nabestaanden graag persoonlijk in de showroom/winkel. Aangezien De Klerk helemaal thuis is in de regio Eindhoven verzorgt deze bloemist ook alle bestellingen voor rouwboeketten in Eindhoven die worden gedaan via Afscheid met Bloemen. Op de website van Afscheid met Bloemen vindt u verschillende schitterende rouwboeketten die u direct kunt bestellen. Alle rouwboeketten zijn minimaal 40 centimeter en maximaal 100 centimeter lang en worden samengesteld met bijzondere bloemen uit het seizoen.

Rouw boeket Eindhoven bestellen

Wij noemden al eerder dat bestellingen ook via de website van Afscheid met Bloemen bestellen. De Klerk sierbloemist & interieurbeplanting is in dat geval de bloemist die de rouwboeketten voor Eindhoven verzorgd. Neem gerust contact op wanneer u nog met vragen zit omtrent de bestelling van een rouw boeket in Eindhoven. U kunt dagelijks tussen 9:00-21:00 even bellen met 06-43834706. Mailen kan via info@afscheidmetbloemen.nl of via het contactformulier op de website.

Uitvaartbloemist Eindhoven

Bloemsierkunst De Klerk is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Eindhoven.

Deze regio bestaat uit de volgende plaatsen:

 • Eindhoven

 • Veldhoven

 • Waalre

 • Best

 • Geldrop

 • Heeze

 • Leende

 • Nuenen

 • Riethoven

 • Steensel,

 • Valkenswaard

 • Wintelre

 • Eersel

 • Knegsel

De Klerk
De Run 4236
5503 LL Veldhoven

Tel. 040 – 2441122
Buiten openingstijden kunt u voor noodgevallen de aangegeven nummers raadplegen op de voicemail.

Openingstijden winkel:
Maandag - vrijdag : 9.00 – 17.30
Zaterdag : 9.00 – 16.00

Afscheid met Bloemen Eindhoven

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.