Utrecht

Baars Bloembinders

Namens Angela Baars heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Bloemen begrafenis regio Utrecht

Voor schitterende begrafenis bloemen in de regio Utrecht is Baars Bloembinders het juiste adres. De bloemist heeft een winkel aan de Benschopperstraat 23 in IJsselstein. Eigenaresse Angela Baars zorgt daar met haar team van vakkundige bloembinders voor een persoonlijk afscheid, passend bij de overledene. Baars Bloembinders is partner van Afscheid met Bloemen. Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland die elkaar hebben gevonden in hun passie voor rouwbloemen. Elke bloemist is verantwoordelijk voor een bepaalde regio. Baars Bloembinders verzorgt de regio Utrecht. Deze regio bestaat naast Utrecht ook uit de plaatsen IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Vianen en Montfoort. Dat betekent dat alle bestellingen via de website van Afscheid met Bloemen door haar worden verzorgd.

Bloemstuk voor begrafenis IJsselstein via Baars Bloembinders

Kom langs in de winkel van Baars Bloembinders in IJsselstein om uw persoonlijke wensen kenbaar te maken. De winkel is geopend van maandag tot en met donderdag van 8:30 – 18:00, op vrijdag van 8:30 – 21:00 en op zaterdag van 8:30-17:00. Een andere optie is dat Baars Bloembinders bij u thuiskomt. Angela Baars begrijpt dat er bij het overlijden van een dierbare veel op u af komt. U dient veel te regelen en het ontbreekt u vaak aan tijd. Baars Bloembinders biedt daarom de mogelijkheid om bij u langs te komen om de mogelijkheden te bespreken, op een moment dat het u uitkomt. Bel 030 - 688 53 55 (buiten openingstijden 06 - 537 247 01).

Bloemen begrafenis regio Utrecht online bestellen

Hebt u geen tijd of zin om op pad te gaan voor een bloemstuk voor een begrafenis in Utrecht of omgeving, dan kunt u ook gewoon online uw bestelling plaatsen. In de webshop van Afscheid met Bloemen vindt u een ruim assortiment aan schitterende creaties van hoge kwaliteit die met zorg worden samengesteld. Besteld u vandaag voor 12:00 dan wordt het morgen al naar u verzonden.

Uitvaartbloemist IJsselstein

Baars Bloembinders is partner van Afscheid met Bloemen in de regio Utrecht. Deze regio bestaat uit de volgende woonplaatsen:

  • Utrecht
  • IJsselstein
  • Nieuwegein
  • Benschop
  • Lopik
  • Vianen
  • Montfoort

Baars Bloembinders
Benschopperstraat 23
3401 DG IJsselstein 

Tel. 030 - 6885355
Buiten openingstijden winkel 06- 53724701

Openingstijden winkel:
Maandag - donderdag : 8.30 - 18.00
Vrijdag : 8.30 - 21.00
Zaterdag : 8.30 - 17.00

Afscheid met Bloemen IJsselstein

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.