Utrecht

Baars Bloembinders

Namens Angela Baars heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwstuk IJsselstein

Een rouwstuk drukt een grote stempel op een uitvaart. Het is een van de weinige manieren om emoties tot uiting te brengen. Bloemen kunnen door hun vorm, kleur en symbolische betekenis verschillende emoties overbrengen. Het is aan de bloembinder om de juiste combinatie te vinden om met een rouwstuk het afscheid persoonlijk te maken. Angela Baars van Baars Bloembinders werkt met haar vakkundige team aan schitterende rouwstukken die recht doen aan de overledene. Door haar vakmanschap is zij ook onderdeel van Afscheid met Bloemen.

Rouwstukken regio Utrecht via Baars Bloembinders

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten door heel Nederland. Zij leveren allemaal rouwstukken van de hoogste kwaliteit. Elke bloemist verzorgt een bepaalde regio. Baars Bloembinders verzorgt de regio Utrecht die naast Utrecht ook bestaat uit de plaatsen IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Vianen en Montfoort. Bestelt u via de website van Afscheid met Bloemen dan worden de bestellingen voor rouwstukken in de regio Utrecht dus door Baars Bloembinders verzorgd.

U kunt natuurlijk met uw persoonlijke wensen ook terecht in de winkel van Baars Bloembinders in IJsselstein aan de Benschopperstraat 23. De winkel is geopend van maandag tot en met donderdag van 8:30 – 18:00, op vrijdag van 8:30 – 21:00 en op zaterdag van 8:30-17:00. Een andere optie is dat Baars Bloembinders bij u thuiskomt. Angela Baars biedt namelijk een thuisservice waarbij zij bij u thuis kan langskomen op een moment dat het u schikt. Bel 030 - 688 53 55 (buiten openingstijden 06 - 537 247 01).

Rouwstuk regio Utrecht online bestellen

Wilt u uw rouwstukken voor de regio Utrecht en omgeving graag online bestellen maar wilt u daarbij zijn verzekerd van de beste kwaliteit? Bestel dan via Afscheid met Bloemen. Wij bieden niet allen de hoogste kwaliteit maar bieden daarnaast ook 100% levergarantie en zorgen ervoor dat u uw bestelling snel in huis heeft. Voor vragen kunt u ons altijd even mailen of bellen.

Uitvaartbloemist IJsselstein

Baars Bloembinders is partner van Afscheid met Bloemen in de regio Utrecht. Deze regio bestaat uit de volgende woonplaatsen:

  • Utrecht
  • IJsselstein
  • Nieuwegein
  • Benschop
  • Lopik
  • Vianen
  • Montfoort

Baars Bloembinders
Benschopperstraat 23
3401 DG IJsselstein 

Tel. 030 - 6885355
Buiten openingstijden winkel 06- 53724701

Openingstijden winkel:
Maandag - donderdag : 8.30 - 18.00
Vrijdag : 8.30 - 21.00
Zaterdag : 8.30 - 17.00

Afscheid met Bloemen IJsselstein

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.