Utrecht

Baars Bloembinders

Namens Angela Baars heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwboeket IJsselstein

Rouwboeketten zijn bij uitstek geschikt om een emotie over te brengen die u moeilijk in woorden kunt uitdrukken of die de betekenis van uw woorden gewicht kunnen geven. Een met zorg samengesteld rouwboeket kan ook veel troost bieden aan de nabestaanden. Zoekt u een mooi en passend rouw boeket in de regio Utrecht, dan kunt u daarvoor uitstekend slagen bij Baars Bloembinders. Deze bloemist levert vakwerk en is daarom ook partner van Afscheid met Bloemen. Dit is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland met een passie voor rouwbloemen. Elke bloemist neemt een regio onder zijn of haar hoede. Voor rouwboekketen in de regio Utrecht is dat dus Baars Bloembinders. Deze regio bestaat naast Utrecht ook uit de plaatsen IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Vianen en Montfoort. Dat betekent dat alle bestellingen via de website van Afscheid met Bloemen door haar worden verzorgd.

Rouw boeket IJsselstein via Baars Bloembinders

Hebt u specifieke wensen dan kunt u het beste een bezoek brengen aan de winkel van Baars Bloembinders aan de Benschopperstraat 23 in IJsselstein. De winkel is geopend van maandag tot en met donderdag van 8:30 – 18:00, op vrijdag van 8:30 – 21:00 en op zaterdag van 8:30-17:00. Een andere optie is dat Baars bloembinders bij u thuiskomt. Angela Baars biedt namelijk een thuisservice waarbij zij bij u thuis kan langskomen op een moment dat het u schikt. Bel 030 - 688 53 55 (buiten openingstijden 06 - 537 247 01).

Rouwboeket IJsselstein online bestellen

Wie mooie rouwboeketten in de regio Utrecht online wilt bestellen, bezoekt de webshop van Afscheid met Bloemen. Daar vindt u een fraai assortiment rouwboeketten. De groottes variëren van 40cm tot 100cm maar de kwaliteit is van een constant hoog niveau. De boeketten worden zoveel mogelijk samengesteld met schitterende verse bloemen uit het seizoen.

Uitvaartbloemist IJsselstein

Baars Bloembinders is partner van Afscheid met Bloemen in de regio Utrecht. Deze regio bestaat uit de volgende woonplaatsen:

  • Utrecht
  • IJsselstein
  • Nieuwegein
  • Benschop
  • Lopik
  • Vianen
  • Montfoort

Baars Bloembinders
Benschopperstraat 23
3401 DG IJsselstein 

Tel. 030 - 6885355
Buiten openingstijden winkel 06- 53724701

Openingstijden winkel:
Maandag - donderdag : 8.30 - 18.00
Vrijdag : 8.30 - 21.00
Zaterdag : 8.30 - 17.00

Afscheid met Bloemen IJsselstein

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.