Utrecht

Baars Bloembinders

Namens Angela Baars heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwbloemen IJsselstein

Bloemen zijn een krachtige manier om emoties over te brengen. Juist wanneer het moeilijk is om uw emotie onder woorden te brengen, zoals bij het definitief afscheid van iemand, kunnen bloemen een uiterst belangrijke rol spelen. Een bloemist die zijn/haar vak verstaat, weet met het schikken van de juiste rouwbloemen een emotie over te brengen die het afscheid echt persoonlijk maakt. Hierdoor kunnen rouwbloemen ook veel troost bieden aan de nabestaanden. Baars Bloembinders is zo’n bloemist en is daarom ook aangesloten bij Afscheid met Bloemen. Dit is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland die elkaar hebben gevonden in hun passie voor rouwbloemen. U vindt deze passie ook zeker terug in hun rouwwerken.

Rouwbloem IJsselstein via Baars Bloembinders

Elke bloemist van Afscheid met Bloemen neemt een regio onder zijn of haar hoede. Voor rouwbloemen in de regio Utrecht is dat Baars Bloembinders. Deze regio bestaat naast Utrecht ook uit de plaatsen IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Vianen en Montfoort. Dat betekent dat alle bestellingen via de website van Afscheid met Bloemen door haar worden verzorgd. Hebt u speciale wensen dan kunt u natuurlijk altijd de winkel aan de Benschopperstraat 23 in IJsselstein bezoeken. De winkel is geopend van maandag tot en met donderdag van 8:30 – 18:00, op vrijdag van 8:30 – 21:00 en op zaterdag van 8:30-17:00. Een andere optie is dat Baars Bloembinders bij u thuiskomt. Angela Baars biedt namelijk een thuisservice waarbij zij bij u thuis kan langskomen op een moment dat het u schikt. Bel 030 - 688 53 55 (buiten openingstijden 06 - 537 247 01).

Rouwbloem IJsselstein online bestellen

Natuurlijk kunt u rouwbloemen in de regio Utrecht ook online bestellen. Doet u dit via de website van Afscheid met Bloemen dan weet u zeker dat een ervaren en vakkundige bloemist uw rouwwerk verzorgd. Door onze 100% levergarantie loopt u ook wat verzending betreft geen enkel risico. Bestel vandaag nog voor 12:00 en wij verzenden het de volgende dag al.

Uitvaartbloemist IJsselstein

Baars Bloembinders is partner van Afscheid met Bloemen in de regio Utrecht. Deze regio bestaat uit de volgende woonplaatsen:

  • Utrecht
  • IJsselstein
  • Nieuwegein
  • Benschop
  • Lopik
  • Vianen
  • Montfoort

Baars Bloembinders
Benschopperstraat 23
3401 DG IJsselstein 

Tel. 030 - 6885355
Buiten openingstijden winkel 06- 53724701

Openingstijden winkel:
Maandag - donderdag : 8.30 - 18.00
Vrijdag : 8.30 - 21.00
Zaterdag : 8.30 - 17.00

Afscheid met Bloemen IJsselstein

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.