Utrecht

Baars Bloembinders

Namens Angela Baars heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Grafstuk IJsselstein

Bij het bezoek van een graf kunt u via een bloemstuk uw emoties uiten. Een grafstuk laat zien dat u nog steeds gevoelens voor de overleden persoon in uw hart meedraagt. Voor een mooi eigentijds grafstuk in de regio Utrecht kunt u terecht bij Angela Baars van Baars Bloembinders. Deze bloemist is tevens aangesloten bij Afscheid met Bloemen. Dit is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten door heel Nederland. Elke bloemist verzorgt de bestellingen in hun eigen regio die worden geplaatst via de website van Afscheid met Bloemen. Voor de regio Utrecht is dat Baars Bloembinders. Naast Utrecht bestaat deze regio ook uit de plaatsen IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Vianen en Montfoort.

Grafstukken IJsselsteint via Baars Bloembinders

Voor een grafstuk in de regio Utrecht kunt u altijd de winkel van Baars Bloembinders binnenlopen. De bloemist is gevestigd aan de Benschopperstraat 23 in IJsselstein. De winkel is geopend van maandag tot en met donderdag van 8:30 – 18:00, op vrijdag van 8:30 – 21:00 en op zaterdag van 8:30-17:00. Bestelt u liever online via Afscheid met Bloemen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij hebben in de webshop een aantal mooie eigentijdse grafstukken. Zo hebben wij fraaie grafstukken met succulenten (vetplantjes). Deze grafstukken blijven langer goed omdat de vetplantjes het water in hun bladeren opnemen zodat ze beter bestand zijn tegen de diverse weersomstandigheden in Nederland.

Grafstuk in regio Utrecht online bestellen

Het bestellen via onze webshop is heel eenvoudig, u kiest het grafstuk, kiest de tekst voor het bijgeleverde kaartje, kiest wel of geen rouwlint en plaatst de bestelling. Plaatst u die voor 12:00 dan wordt uw bestelling de volgende dag al verzonden. Voor vragen met betrekking tot het bestellen van uw grafstukken in de regio Utrecht, kunt u dagelijks tussen 9:00-21:00 contact opnemen via telefoonnummer: 06-43834706. Mailen kan natuurlijk ook via info@afscheidmetbloemen.nl.

Uitvaartbloemist IJsselstein

Baars Bloembinders is partner van Afscheid met Bloemen in de regio Utrecht. Deze regio bestaat uit de volgende woonplaatsen:

  • Utrecht
  • IJsselstein
  • Nieuwegein
  • Benschop
  • Lopik
  • Vianen
  • Montfoort

Baars Bloembinders
Benschopperstraat 23
3401 DG IJsselstein 

Tel. 030 - 6885355
Buiten openingstijden winkel 06- 53724701

Openingstijden winkel:
Maandag - donderdag : 8.30 - 18.00
Vrijdag : 8.30 - 21.00
Zaterdag : 8.30 - 17.00

Afscheid met Bloemen IJsselstein

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.