Veenendaal

Flower Explosion

Namens Arjen Visser heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Bloemen voor begrafenis Veenendaal

Indien u op zoek bent naar bloemen voor een begrafenis in Veenendaal dan kunt u hiervoor terecht bij Flower Explosion van Arjen Visser. De bloemist is partner van Afscheid met Bloemen. Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland die elkaar hebben gevonden in hun passie voor rouwbloemen. Elke bloemist is verantwoordelijk voor een bepaalde regio. Flower Explosion verzorgt de regio Veenendaal. Deze regio bestaat naast Veenendaal ook uit Ede, Wageningen, Ederveen, Overberg, Achterberg, Renswoude, Rhenen, Amerongen, De Klomp, Elst (Utrecht), Renswoude en Lunteren. Alle bestellingen die u voor deze plaatsen doet via de website van Afscheid met Bloemen, worden automatisch doorgespeeld aan Flower Explosion. Zij zullen de bestelling voor u in orde maken en toesturen.

Bloemstuk voor begrafenis Veenendaal door Flower Explosion

Flower Explosion is gevestigd in een mooi karakteristiek pand aan het Davidsplein 11 in Veenendaal. Het pand is fraai begroeid met groen maar het is natuurlijk vooral de bloemen in de winkel die het bezichtigen waard zijn. In de mooie oranjerie staan stoere werktafels waar de bloembinders prachtige arrangementen maken. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met bloemen van het seizoen. Kom gerust langs om uw wensen te bespreken voor begrafenis bloemen in Veenendaal. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00-18:00 en op zaterdag van 9:00-17:00. Maandag en zondag is de winkel gesloten.

Bloemen voor begrafenis Veenendaal online bestellen

Via de website Afscheid met Bloemen vindt u ook een schitterend bloemstuk voor een begrafenis in Veenendaal en omgeving dat u direct kunt bestellen. Indien de bestelling wordt geplaatst voor 12:00 dan kan de levering de volgende dag al plaatsvinden. Op al onze bestellingen bieden wij 100% levergarantie. Voor vragen over de bestelprocedure voor begrafenis bloemen in Veenendaal kunt u ons dagelijks bellen tussen 9:00-21:00 via: 06-43834706. Mailen kan via info@afscheidmetbloemen.nl of via het contactformulier op de website.

Uitvaartbloemist Veenendaal

Flower Explosion van Arjen Visser is gevestigd in een karakteristiek groen begroeid pand aan het Davidsplein in Veenendaal.

In de mooie lichte oranjerie aan stoer vormgegeven werktafels maken de bloembinders de mooiste arrangementen. Arjen Visser werkt graag met de bloemen van het seizoen en creërt in samenspraak met u de mooiste arrangementen voor een passend afscheid.

Flower Explosion is partner van Afscheid met Bloemen in de regio:

 • Veenendaal
 • Ede
 • Wageningen
 • Ederveen
 • Overberg
 • Achterberg
 • Renswoude
 • Rhenen
 • Amerongen
 • De Klomp
 • Elst (Utrecht)
 • Renswoude
 • Lunteren

Flower Explosion
Davidsplein 11
3905 AZ  Veenendaal
 
Tel. 0318 – 510106
 
Bereikbaar van:
dinsdag - vrijdag : 9.00 – 18.00
zaterdag: 9.00 – 17.00 

Afscheid met Bloemen Veenendaal

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.