Veenendaal

Flower Explosion

Namens Arjen Visser heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Grafstuk in Veenendaal

Door een fraai grafstuk op het graf van uw overleden dierbare te plaatsen, kunt u blijk geven van uw gevoelens. Zo toont u dat er nog steeds aan hem/haar wordt gedacht. Het is een manier voor u om dat te tonen maar het zal ook troost brengen aan andere nabestaanden die het graf bezoeken. Voor grafstukken voor Veenendaal kunt u terecht bij Flower Explosion. Eigenaar Arjen Visser werkt daar aan kwalitatief hoogwaardige rouwwerken. U kunt hun fraaie winkel bezoeken aan het Davidsplein 11 in Veenendaal. Deze bloemist is tevens aangesloten bij Afscheid met Bloemen. Dit is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten verspreid over Nederland. Zij hebben elkaar gevonden in hun passie voor rouwbloemen.

Grafstuk in Veenendaal via Afscheid met Bloemen

Voor een grafstuk in de regio Veenendaal kunt u dus terecht in de winkel van Flower Explosion. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00-18:00 en op zaterdag van 9:00-17:00. Maandag en zondag is de winkel gesloten. U kunt ook eenvoudig een schitterend grafstuk bestellen via de webshop van Afscheid met Bloemen. Wij bieden een mooi assortiment aan grafstukken die u eenvoudig online kunt bestellen. Zo bieden wij mooie eigentijdse grafstukken met succulenten (vetplantjes). Deze grafstukken blijven langer goed omdat de vetplantjes het water in hun bladeren opnemen zodat ze beter bestand zijn tegen de diverse weersomstandigheden in Nederland. Elke bestelling via de webshop van Afscheid met Bloemen voor de regio Veenendaal, gaat via Flower Explosion. De regio die zij verzorgen omvat Veenendaal, Ede, Wageningen, Ederveen, Overberg, Achterberg, Renswoude, Rhenen, Amerongen, De Klomp, Elst (Utrecht), Renswoude en Lunteren.

Grafstukken in Veenendaal online bestellen

Voor het online bestellen van een mooi eigentijds grafstuk in Veenendaal en omgeving bent u bij Afscheid met Bloemen aan het juiste adres. Door onze 100% levergarantie loopt u ook geen risico voor wat betreft de levering. Bestel ook uw grafstuk via Afscheid met Bloemen en u kunt het de volgende dag al in huis hebben.

Uitvaartbloemist Veenendaal

Flower Explosion van Arjen Visser is gevestigd in een karakteristiek groen begroeid pand aan het Davidsplein in Veenendaal.

In de mooie lichte oranjerie aan stoer vormgegeven werktafels maken de bloembinders de mooiste arrangementen. Arjen Visser werkt graag met de bloemen van het seizoen en creërt in samenspraak met u de mooiste arrangementen voor een passend afscheid.

Flower Explosion is partner van Afscheid met Bloemen in de regio:

 • Veenendaal
 • Ede
 • Wageningen
 • Ederveen
 • Overberg
 • Achterberg
 • Renswoude
 • Rhenen
 • Amerongen
 • De Klomp
 • Elst (Utrecht)
 • Renswoude
 • Lunteren

Flower Explosion
Davidsplein 11
3905 AZ  Veenendaal
 
Tel. 0318 – 510106
 
Bereikbaar van:
dinsdag - vrijdag : 9.00 – 18.00
zaterdag: 9.00 – 17.00 

Afscheid met Bloemen Veenendaal

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.