Veenendaal

Flower Explosion

Namens Arjen Visser heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwbloemen in Veenendaal

Afscheid nemen van een dierbare is een van de moeilijkste gebeurtenissen in iemands leven. Vaak schieten worden te kort of zijn wij zo overmand met emoties dat het moeilijk is onze gevoelens te uiten. Bloemen helpen ons van oudsher om verschillende emoties te verwoorden of kracht bij te zetten. Door de symbolische betekenis van bloemen kan er indirect ook veel worden gezegd, zowel over de overledene maar ook met betrekking tot uw gevoelens voor hem of haar. Een professionele bloemist begrijpt de zeggingskracht van bloemen en stelt een rouwwerk samen dat recht doet aan de overleden persoon en troost biedt aan de nabestaanden. Zo’n bloemist is Flower Explosion. Zij kunnen u aan de mooiste rouwbloemen in Veenendaal helpen.

Rouwbloem in Veenendaal via Flower Explosion

Flower Explosion is te vinden in een mooi met groen begroeid pand aan het Davidsplein 11 in Veenendaal. U kunt daar direct terecht om uw wensen met betrekking tot rouwbloemen in Veenendaal kenbaar te maken. In hun mooie oranjerie werken zij daar aan de mooiste rouwwerken. Daarnaast is Flower Explosion ook partner van Afscheid met Bloemen. Dit is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland die een passie voor rouwbloemen delen. Via de website van Afscheid met Bloemen kunt u direct rouwbloemen bestellen. Flower Explosion verzorgt de bestellingen voor de regio Veenendaal. Deze regio omvat naast Veenendaal ook Ede, Wageningen, Ederveen, Overberg, Achterberg, Renswoude, Rhenen, Amerongen, De Klomp, Elst (Utrecht), Renswoude en Lunteren.

Rouwbloemen in Veenendaal online bestellen

Vanuit ons uitgebreide assortiment aan rouwbloemen in Veenendaal op Afscheid met Bloemen kunt u voor elk type gebruik een rouwbloemen bestellen. Of het nu op of naast de kist is of verwerkt wordt in een boeket of grafstuk. U bent niet alleen verzekerd van een hoge kwaliteit maar ook van levering. Wij bieden op al onze bestellingen 100% levergarantie.

Uitvaartbloemist Veenendaal

Flower Explosion van Arjen Visser is gevestigd in een karakteristiek groen begroeid pand aan het Davidsplein in Veenendaal.

In de mooie lichte oranjerie aan stoer vormgegeven werktafels maken de bloembinders de mooiste arrangementen. Arjen Visser werkt graag met de bloemen van het seizoen en creërt in samenspraak met u de mooiste arrangementen voor een passend afscheid.

Flower Explosion is partner van Afscheid met Bloemen in de regio:

 • Veenendaal
 • Ede
 • Wageningen
 • Ederveen
 • Overberg
 • Achterberg
 • Renswoude
 • Rhenen
 • Amerongen
 • De Klomp
 • Elst (Utrecht)
 • Renswoude
 • Lunteren

Flower Explosion
Davidsplein 11
3905 AZ  Veenendaal
 
Tel. 0318 – 510106
 
Bereikbaar van:
dinsdag - vrijdag : 9.00 – 18.00
zaterdag: 9.00 – 17.00 

Afscheid met Bloemen Veenendaal

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.