Veenendaal

Flower Explosion

Namens Arjen Visser heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouw boeket in Veenendaal

Een rouwboeket kan u helpen met het uiten van uw emoties bij het laatste afscheid van een dierbare. Niet alleen kunt u uw eigen emoties daarmee tot uiting brengen maar u kunt ook een rouwboeket samen laten stellen die het karakter van de overleden dierbare uitdrukt. Bloemen en kleuren hebben symbolische betekenissen en kunnen zo op een indirecte manier emotie overbrengen. Daarnaast geven rouwboeketten ook troost aan de nabestaanden. U wilt natuurlijk dat uw rouwboeket met de grootste zorg wordt samengesteld. Het moet in één keer goed zijn. Flower Explosion in Veenendaal is een professionele bloemist die u daar uitstekend bij van dienst kan zijn. Zij maken in hun oranjerie schitterende rouwboeketten in Veenendaal.

Rouwboeket in Veenendaal via Flower Explosion

Flower Explosion is gevestigd aan het Davidsplein 11 in Veenendaal. U kunt de winkel bezoeken van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00-18:00 en op zaterdag van 9:00-17:00. Maandag en zondag is de winkel gesloten. Flower Explosion is aangesloten bij Afscheid met Bloemen. Dit is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland die allen een passie voor rouwbloemen delen. Via de website kunt u direct mooie rouwboeketten in Veenendaal bestellen. De bestellingen voor de regio Veenendaal worden verzorgd door Flower Explosion. Naast Veenendaal zelf bevat deze regio ook de plaatsen Ede, Wageningen, Ederveen, Overberg, Achterberg, Renswoude, Rhenen, Amerongen, De Klomp, Elst (Utrecht), Renswoude en Lunteren.

Rouwboeket in Veenendaal online bestellen

Om direct uw  rouwboeketten in Veenendaal online te bestellen kunt u terecht in de webshop van Afscheid met Bloemen. Bij de samenstelling maken wij zoveel mogelijk gebruikt van seizoen bloemen. De formaten van de rouwboeketten variëren van minimaal 40 centimeter tot maximaal 100 centimeter. Voor vragen over de bestelprocedure van uw rouwboeketten kunt u ons dagelijks bellen tussen 9:00-21:00 via: 06-43834706. Mailen kan via info@afscheidmetbloemen.nl of via het contactformulier op de website.

Uitvaartbloemist Veenendaal

Flower Explosion van Arjen Visser is gevestigd in een karakteristiek groen begroeid pand aan het Davidsplein in Veenendaal.

In de mooie lichte oranjerie aan stoer vormgegeven werktafels maken de bloembinders de mooiste arrangementen. Arjen Visser werkt graag met de bloemen van het seizoen en creërt in samenspraak met u de mooiste arrangementen voor een passend afscheid.

Flower Explosion is partner van Afscheid met Bloemen in de regio:

 • Veenendaal
 • Ede
 • Wageningen
 • Ederveen
 • Overberg
 • Achterberg
 • Renswoude
 • Rhenen
 • Amerongen
 • De Klomp
 • Elst (Utrecht)
 • Renswoude
 • Lunteren

Flower Explosion
Davidsplein 11
3905 AZ  Veenendaal
 
Tel. 0318 – 510106
 
Bereikbaar van:
dinsdag - vrijdag : 9.00 – 18.00
zaterdag: 9.00 – 17.00 

Afscheid met Bloemen Veenendaal

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.