Veenendaal

Flower Explosion

Namens Arjen Visser heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend Afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwstukken in Veenendaal

Een rouwstuk vormt een belangrijk onderdeel van een uitvaart. Een rouwstuk biedt veel mogelijkheden om iets over de overledene te zeggen of om uiting te geven aan wat hij/zij voor de nabestaanden heeft betekent. Door middel van de symbolische betekenis van bloemen en kleuren en de manier van schikken kan er veel worden uitgedrukt via het rouwstuk. Met een professioneel samengesteld rouwstuk drukt u dus een persoonlijke stempel op de uitvaart. Voor persoonlijke rouwstukken in Veenendaal kunt u terecht bij Flower Explosion gevestigd aan het Davidsplein 11.

Rouwstuk in Veenendaal via Flower Explosion

In de winkel van Flower Explosion in Veenendaal kunt u terecht met uw wensen omtrent een rouwstuk in Veenendaal. De winkel kunt u bezoeken van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00-18:00 en op zaterdag van 9:00-17:00. Maandag en zondag is de winkel gesloten. Flower Explosion is tevens onderdeel van het samenwerkingsverband Afscheid met Bloemen. Dit is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland die vakmanschap en een passie voor rouwbloemen delen. Via de webshop van Afscheid met Bloemen kunt u uw rouwstuk in Veenendaal bestellen. Alle bestellingen voor de regio Veenendaal worden verzorgd door Flower Explosion. Onder de regio Veenendaal vallen ook de plaatsen Ede, Wageningen, Ederveen, Overberg, Achterberg, Renswoude, Rhenen, Amerongen, De Klomp, Elst (Utrecht), Renswoude en Lunteren.

Rouwstuk in Veenendaal online bestellen

Naast het bezoeken van Huis of Bloemen, kunt u ook uw rouwstukken voor Veenendaal bestellen via de website van Afscheid met Bloemen. Doordat alleen vakkundige bloemisten werken aan het samenstellen van deze rouwstukken is de kwaliteit gewaarborgd. Daarnaast bieden wij een 100% levergarantie voor alle bestellingen via Afscheid met Bloemen. De leveren kan de volgende dag al plaatsvinden mits besteld voor 12:00. U kunt met eventuele vragen naast email ook telefonisch bij ons terecht van 9:00-21:00 via 06-43834706.

Uitvaartbloemist Veenendaal

Flower Explosion van Arjen Visser is gevestigd in een karakteristiek groen begroeid pand aan het Davidsplein in Veenendaal.

In de mooie lichte oranjerie aan stoer vormgegeven werktafels maken de bloembinders de mooiste arrangementen. Arjen Visser werkt graag met de bloemen van het seizoen en creërt in samenspraak met u de mooiste arrangementen voor een passend afscheid.

Flower Explosion is partner van Afscheid met Bloemen in de regio:

 • Veenendaal
 • Ede
 • Wageningen
 • Ederveen
 • Overberg
 • Achterberg
 • Renswoude
 • Rhenen
 • Amerongen
 • De Klomp
 • Elst (Utrecht)
 • Renswoude
 • Lunteren

Flower Explosion
Davidsplein 11
3905 AZ  Veenendaal
 
Tel. 0318 – 510106
 
Bereikbaar van:
dinsdag - vrijdag : 9.00 – 18.00
zaterdag: 9.00 – 17.00 

Afscheid met Bloemen Veenendaal

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.