Hengelo

Thijert Bloemsierkunst

Namens John Thijert heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Bloemen begrafenis Hengelo via Thijert bloemsierkunst

Op zoek naar bloemen voor een begrafenis in Hengelo? Thijert Bloemsierkunst is al meer dan 50 jaar actief. Deze vakbekwame bloemist biedt persoonlijke aandacht en helpt klanten graag met advies. Thijert Bloemsierkunst begrijpt de belangrijke rol die bloemen spelen bij het gedenken van een dierbare. De bloemist kan hele persoonlijke rouwarrangementen samenstellen op basis van bijvoorbeeld de hobbies of passies van de overledene. In een fotoboek zijn hier verschillende voorbeelden van te bekijken. Ook kunt u zich laten inspireren door het aanbod in de 700m2 grote winkel aan de Deurningerstraat 106 in Hengelo. Thijert bloemsierkunst is bereikbaar van maandag – vrijdag:  8.30 - 18.00, donderdag:  8.30 - 20.00 en zaterdag van 8.30 - 17.00. Voor vragen kunt u bellen met 074 - 29 16 531 of mailen naar info@thijert.nl. Daarnaast is de bloemist aangesloten bij Afscheid met Bloemen.

Begrafenisbloemen in Hengelo via Afscheid met Bloemen

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten door heel Nederland die elkaar hebben gevonden in hun passie voor rouwbloemen. Via de website Afscheid met Bloemen kunt u direct schitterende rouwstukken bestellen. Elke bloemist die is aangesloten bij Afscheid met Bloemen verzorgt een bepaalde regio. Voor een bloemstuk voor een begrafenis in de regio Hengelo is dat Thijert bloemsierkunst. Naast Hengelo vallen daar ook de plaatsen Almelo, Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Beckum, Borne, Delden, Deurningen, Bentelo, Boekelo, Weerselo, Haaksbergen en Zenderen onder. Alle bestellingen via Afscheid met Bloemen voor deze regio worden door Thijert Bloemsierkunst in behandeling genomen.

Bloemen voor begrafenis Hengelo online bestellen

Wanneer u voor online bestellen wilt gaan van uw begrafenisbloemen in Hengelo dan is het natuurlijk afwachten wat de geleverde kwaliteit zal zijn. Bij Afscheid met Bloemen weet u zeker dat die wel goed zit aangezien alleen gerenommeerde bloemisten de bestellingen verzorgen. Voor een bloemstuk voor een begrafenis in Hengelo en omgeving is dat dus Thijert bloemsierkunst.

Uitvaartbloemist Hengelo

Al meer dan 50 jaar biedt Thijert Bloemsierkunst vakmanschap met persoonlijke aandacht en een eigen stijl. Het team van enthousiaste bloembinders helpt graag met advies en mooie creaties.

John: “Vooral bij rouw kunnen bloemen soms beter dan woorden gevoelens uitdrukken. Wij laten ze dan in samenspraak met u ‘spreken’ in een passend rouwarrangement.  Wij adviseren u graag.”

Thijert Bloemsierkunst is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Hengelo. Deze regio bestaat uit:

 • Almelo

 • Enschede

 • Hengelo

 • Oldenzaal

 • Beckum

 • Borne

 • Delden

 • Deurningen

 • Bentelo

 • Boekelo

 • Weerselo

 • Haaksbergen

 • Zenderen

Thijert Bloemsierkunst
Deurningerstraat 106
7557 HJ Hengelo (O)

Tel. 074 - 29 16 531

Bereikbaar van:
maandag – vrijdag:  8.30 - 18.00
donderdag:  8.30 - 20.00

Zaterdag 8.30 - 17.00

Afscheid met Bloemen Hengelo

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.