Hengelo

Thijert Bloemsierkunst

Namens John Thijert heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Grafstukken Hengelo

Door op het graf van uw overleden dierbare een grafstuk te plaatsen, geeft u blijk van uw gevoelens voor hem/haar. Daarnaast toont u dat er nog steeds aan hem/haar wordt gedacht en biedt het troost aan andere nabestaanden die het graf bezoeken. Voor grafstukken in Hengelo kunt u terecht bij Thijert Bloemsierkunst. De bloemist is al 50 jaar actief in het vak. In de ruime winkel kunt u terecht voor verschillende rouwarrangementen. Deze bloemist is tevens aangesloten bij Afscheid met Bloemen. Dit is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten verspreid over Nederland. Zij hebben elkaar gevonden in hun passie voor rouwbloemen.

Grafstuk in Hengelo via Afscheid met Bloemen

Voor een grafstuk in de regio Hengelo kunt u dus terecht in de winkel van Thijert Bloemsierkunst. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 18.00, donderdag van 8.30 - 20.00

en zaterdag van 8.30 - 17.00. Zondag is de winkel gesloten. U kunt ook eenvoudig een schitterend grafstuk bestellen via de webshop van Afscheid met Bloemen. Wij bieden een mooi assortiment aan grafstukken die u eenvoudig online kunt bestellen. Zo bieden wij mooie eigentijdse grafstukken met succulenten (vetplantjes). Deze grafstukken blijven langer goed omdat de vetplantjes het water in hun bladeren opnemen zodat ze beter bestand zijn tegen de diverse weersomstandigheden in Nederland. Elke bestelling via de webshop van Afscheid met Bloemen voor de regio Hengelo, gaat via Thijert Bloemsierkunst. De regio die zij verzorgen omvat Hengelo, Almelo, Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Beckum, Borne, Delden, Deurningen, Bentelo, Boekelo, Weerselo, Haaksbergen en Zenderen.

Grafstukken in Hengelo online bestellen

Uw grafstuk voor Hengelo online bestellen gaat heel eenvoudig via Afscheid met Bloemen. Kies de uitvoering die u aanspreekt, voer de tekst in voor op het kaartje en kies eventueel een rouwlint. Bestelt u het grafstuk voor 12:00 dan wordt het de volgende dag al verzonden. Daarbij is het ook gedekt door onze 100% levergarantie.

Uitvaartbloemist Hengelo

Al meer dan 50 jaar biedt Thijert Bloemsierkunst vakmanschap met persoonlijke aandacht en een eigen stijl. Het team van enthousiaste bloembinders helpt graag met advies en mooie creaties.

John: “Vooral bij rouw kunnen bloemen soms beter dan woorden gevoelens uitdrukken. Wij laten ze dan in samenspraak met u ‘spreken’ in een passend rouwarrangement.  Wij adviseren u graag.”

Thijert Bloemsierkunst is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Hengelo. Deze regio bestaat uit:

 • Almelo

 • Enschede

 • Hengelo

 • Oldenzaal

 • Beckum

 • Borne

 • Delden

 • Deurningen

 • Bentelo

 • Boekelo

 • Weerselo

 • Haaksbergen

 • Zenderen

Thijert Bloemsierkunst
Deurningerstraat 106
7557 HJ Hengelo (O)

Tel. 074 - 29 16 531

Bereikbaar van:
maandag – vrijdag:  8.30 - 18.00
donderdag:  8.30 - 20.00

Zaterdag 8.30 - 17.00

Afscheid met Bloemen Hengelo

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.