Hengelo

Thijert Bloemsierkunst

Namens John Thijert heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwboeket Hengelo

Door de symbolische betekenis van bloemen en kleuren kunt u met een rouwboeket uw gevoelens uiten die moeilijk te verwoorden zijn. Bloemen brengen emotie over en bieden daarnaast ook troost aan de nabestaanden. Voor een rouwboeket in Hengelo dat met de grootste zorg is samengesteld, bent u bij Thijert Bloemsierkunst aan het juiste adres. Deze bloemist is meer dan 50 jaar actief en weet wat voor belangrijke rol bloemen spelen bij een afscheid. Door uw rouwboeketten voor Hengelo te laten maken door Thijert Bloemsierkunst, weet u zeker dat het op een respectvolle en gepaste manier wordt samengesteld.

Rouw boeket Hengelo via Thijert Bloemsierkunst

In de 700m2 grote winkelruimte kunt u zich laten inspireren door het werk van Thijert Bloemsierkunst. U kunt de winkel aan de Deurningerstraat 106 bezoeken van maandag – vrijdag:  8.30 - 18.00, donderdag: 8.30 - 20.00 en zaterdag van 8.30 - 17.00. Voor vragen kunt u bellen met 074 - 29 16 531 of mailen naar info@thijert.nl. Daarnaast maakt de bloemist deel uit van Afscheid met Bloemen. Dit samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland hebben elkaar gevonden op het gebied van vakmanschap en passie voor rouwbloemen. Via de website van Afscheid met Bloemen kunt u direct rouwwerken bestellen. De bestellingen voor een rouw boeket in regio Hengelo worden afgehandeld door Thijert Bloemsierkunst. Naast Hengelo vallen daar ook de plaatsten Almelo, Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Beckum, Borne, Delden, Deurningen, Bentelo, Boekelo, Weerselo, Haaksbergen en Zenderen onder.

Rouwboeketten voor begrafenis Hengelo online bestellen

Kiest u voor het gemak van online bestellen, kies dan ook voor de zekerheid van kwaliteit en bestel jouw rouwboeketten via Afscheid met Bloemen. Aangezien er enkel professionals werken, is het geleverde kwaliteitsniveau dik in orde. Daarnaast bieden wij als webshop ook 100% levergarantie. Bestel jouw rouwboeketten in Hengelo dus ook via de website van Afscheid met Bloemen.

Uitvaartbloemist Hengelo

Al meer dan 50 jaar biedt Thijert Bloemsierkunst vakmanschap met persoonlijke aandacht en een eigen stijl. Het team van enthousiaste bloembinders helpt graag met advies en mooie creaties.

John: “Vooral bij rouw kunnen bloemen soms beter dan woorden gevoelens uitdrukken. Wij laten ze dan in samenspraak met u ‘spreken’ in een passend rouwarrangement.  Wij adviseren u graag.”

Thijert Bloemsierkunst is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Hengelo. Deze regio bestaat uit:

 • Almelo

 • Enschede

 • Hengelo

 • Oldenzaal

 • Beckum

 • Borne

 • Delden

 • Deurningen

 • Bentelo

 • Boekelo

 • Weerselo

 • Haaksbergen

 • Zenderen

Thijert Bloemsierkunst
Deurningerstraat 106
7557 HJ Hengelo (O)

Tel. 074 - 29 16 531

Bereikbaar van:
maandag – vrijdag:  8.30 - 18.00
donderdag:  8.30 - 20.00

Zaterdag 8.30 - 17.00

Afscheid met Bloemen Hengelo

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.