Hengelo

Thijert Bloemsierkunst

Namens John Thijert heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwstuk Hengelo

Zoekt u rouwstukken in Hengelo die met de grootste zorg worden samengesteld? Kistdecoratie, bloemenkransen, rouwbloemstukken of rouwboeketten; u vindt het allemaal bij Thijert Bloemsierkunst. Thijert Bloemsierkunst is al 50 jaar actief als bloemist en heeft in die tijd zijn eigen stijl gevormd. Bij het samenstellen van grafstukken kan de bloemist ook de stijl van de overledene verwerken in het grafstuk. Zo kan een grafstuk worden gemaakt in de vorm van een instrument dat hij/zij bespeelde of kan het rouwwerk refereren naar een andere hobby of passie. Daarnaast is Thijert Bloemsierkunst ook partner van Afscheid met Bloemen.

Rouwstukken Hengelo via Thijert Bloemsierkunst

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland die hun vakmanschap combineren met hun passie voor rouwbloemen. Via de webshop van Afscheid met Bloemen kunt u direct schitterende rouwstukken voor Hengelo bestellen. Elke bloemist die is aangesloten bij Afscheid met Bloemen verzorgt de eigen regio. Voor de regio Hengelo is dit Thijert Bloemsierkunst. Onder deze regio vallen de plaatsen Hengelo, Almelo, Enschede, Oldenzaal, Beckum, Borne, Delden, Deurningen, Bentelo, Boekelo, Weerselo, Haaksbergen en Zenderen. Dat houdt in dat elke bestelling via Afscheid met Bloemen voor die plaatsen, wordt afgehandeld door Thijert Bloemsierkunst. U kunt uiteraard ook direct langsgaan bij de bloemist voor persoonlijk maatwerk. De winkel aan de Deurningerstraat 106 is geopend van maandag – vrijdag:  8.30 - 18.00, donderdag:  8.30 - 20.00 en zaterdag van 8.30 - 17.00. Voor vragen kunt u bellen met 074 - 29 16 531 of mailen naar info@thijert.nl.

Rouwstuk voor begrafenis Hengelo online bestellen

Bekijk de rouwstukken in het assortiment van Afscheid met Bloemen. Er zal er ongetwijfeld een tussen zitten die aansluit bij uw smaak en wensen. De rouwstukken voor Hengelo kunnen de volgende dag al worden geleverd mits het voor de middag is besteld. Bestel jouw rouwstukken ook via onze website.

Uitvaartbloemist Hengelo

Al meer dan 50 jaar biedt Thijert Bloemsierkunst vakmanschap met persoonlijke aandacht en een eigen stijl. Het team van enthousiaste bloembinders helpt graag met advies en mooie creaties.

John: “Vooral bij rouw kunnen bloemen soms beter dan woorden gevoelens uitdrukken. Wij laten ze dan in samenspraak met u ‘spreken’ in een passend rouwarrangement.  Wij adviseren u graag.”

Thijert Bloemsierkunst is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Hengelo. Deze regio bestaat uit:

 • Almelo

 • Enschede

 • Hengelo

 • Oldenzaal

 • Beckum

 • Borne

 • Delden

 • Deurningen

 • Bentelo

 • Boekelo

 • Weerselo

 • Haaksbergen

 • Zenderen

Thijert Bloemsierkunst
Deurningerstraat 106
7557 HJ Hengelo (O)

Tel. 074 - 29 16 531

Bereikbaar van:
maandag – vrijdag:  8.30 - 18.00
donderdag:  8.30 - 20.00

Zaterdag 8.30 - 17.00

Afscheid met Bloemen Hengelo

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.