Hengelo

Thijert Bloemsierkunst

Namens John Thijert heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwbloemen Hengelo via Thijert Bloemsierkunst

Voor schitterende rouwbloemen in Hengelo moet u zeker een bezoekje brengen aan de 700m2 grote winkel van Thijert Bloemsierkunst. Deze bloemist is al 50 jaar actief in het vak en weet schitterende rouwarrangementen samen te stellen die geheel zijn afgestemd op uw persoonlijke wensen, smaak en herinnering van de overledene. De bloemist biedt alle soorten rouwarrangementen van kistdecoratie tot rouwboeketten. Wat voor soort rouwarrangement u ook bestelt, het wordt met de grootst mogelijk zorg uitgevoerd. Door het vakmanschap en de passie voor rouwbloemen is deze bloemist ook aangesloten bij Afscheid met Bloemen.

Rouwbloem Hengelo

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten door heel Nederland. Via de website van Afscheid met Bloemen kunt u direct schitterende rouwwerken bestellen. Elke aangesloten bloemist bedient de eigen regio. Thijert Bloemsierkunst verzorgt de regio Hengelo, bestaande uit de plaatsen Hengelo, Almelo, Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Beckum, Borne, Delden, Deurningen, Bentelo, Boekelo, Weerselo, Haaksbergen en Zenderen. Alle bestellingen voor deze plaatsen worden verzorgd door Thijert Bloemsierkunst. Maar u kunt natuurlijk ook direct de winkel bezoeken of contact opnemen. U vindt de winkel aan de Deurningerstraat 106, De winkel is geopend van maandag – vrijdag:  8.30 - 18.00, donderdag:  8.30 - 20.00 en zaterdag van 8.30 - 17.00. Voor vragen kunt u bellen met 074 - 29 16 531 of mailen naar info@thijert.nl.

Rouwbloem in Hengelo online bestellen

Wilt u uw rouwbloemen voor Hengelo  snel in huis hebben, bestel dan online via Afscheid met Bloemen. Bestelt u voor 12:00 dan kunnen wij de bestelling de volgende dag al toesturen. Alle onze bestellingen zijn daarnaast ook nog gedekt door onze 100% levergarantie. Een prettig idee. Voor vragen over de bestelprocedure of andere gerelateerde vragen kunt u altijd even bellen of mailen. Bellen kan tussen 9:00-21:00 via: 06-43834706. Mailen kan via info@afscheidmetbloemen.nl of via het contactformulier op de website.

Uitvaartbloemist Hengelo

Al meer dan 50 jaar biedt Thijert Bloemsierkunst vakmanschap met persoonlijke aandacht en een eigen stijl. Het team van enthousiaste bloembinders helpt graag met advies en mooie creaties.

John: “Vooral bij rouw kunnen bloemen soms beter dan woorden gevoelens uitdrukken. Wij laten ze dan in samenspraak met u ‘spreken’ in een passend rouwarrangement.  Wij adviseren u graag.”

Thijert Bloemsierkunst is een partner van Afscheid met Bloemen in de regio Hengelo. Deze regio bestaat uit:

 • Almelo

 • Enschede

 • Hengelo

 • Oldenzaal

 • Beckum

 • Borne

 • Delden

 • Deurningen

 • Bentelo

 • Boekelo

 • Weerselo

 • Haaksbergen

 • Zenderen

Thijert Bloemsierkunst
Deurningerstraat 106
7557 HJ Hengelo (O)

Tel. 074 - 29 16 531

Bereikbaar van:
maandag – vrijdag:  8.30 - 18.00
donderdag:  8.30 - 20.00

Zaterdag 8.30 - 17.00

Afscheid met Bloemen Hengelo

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.