Gouda

Sandor Verkerk Bloemsierkunst

Namens Sandor Verkerk heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Bloemen voor begrafenis Gouda

Wilt u een waardig afscheidsboeket voor een begrafenis in Gouda? Kom dan langs bij Sandor Verkerk bloemsierkunst. Deze bloemist is gespecialiseerd in het maken van rouwarrangementen. In hun gezellige winkel in de Willem & Marialaan 30 in Gouda vindt u schitterende bloemwerken. Iedere ochtend worden weer verse bloemen gehaald van de veiling in Rijnsburg waarmee schitterende bloemwerken worden gemaakt. Sandor Verkerk is gespecialiseerd in het maken van verschillende soorten rouwboeketten, rouwarrangementen en eventueel bloemwerken met knuffels. Voor uw begrafenis bloemen in Gouda bent u dus in goede handen bij deze bloemist.

Zelf bloemen kiezen

U kunt zelf de begrafenis bloemen voor Gouda kiezen waarmee het boeket of arrangement wordt samengesteld zodat u het nog persoonlijker kunt maken. Sandor Verkerk heeft boeken in de winkel waarin u verschillende voorbeelden kunt bekijken om u te laten inspireren. Het is vrij parkeren zodat u ook wat prettiger de tijd kunt nemen om op uw gemak door het boek te bladeren. De winkel in Gouda Noord is open van maandag tot en met vrijdag van 9:00-18:00, op zaterdag van 8:30-16:00 en zondag zijn zij gesloten. Voor vragen over bloemen voor de begrafenis Gouda via Sandor Verkerk Bloemsierkunst kunt u contact opnemen via telefoon: (0182)521002 en via email: info@sandorverkerk.nl of het contactformulier gebruiken op hun website.

Bloemstuk voor begrafenis Gouda

Sandor: “Afscheid nemen van een dierbare is altijd verdrietig, wij staan garant voor een mooi laatste eerbetoon’. Zij doen dat met gevoel en vakmanschap en zijn daarom ook onderdeel van Afscheid met Bloemen. Dit is een samenwerkingsverband van verschillende gerenommeerde bloemisten in Nederland die elkaar hebben gevonden in hun vakmanschap en passie voor rouwbloemen. Via de gezamenlijke webshop van Afscheid met Bloemen kunt u verschillende schitterende rouwwerken bestellen. Een bloemstuk voor een begrafenis in Gouda en omstreken wordt door Sandor Verkerk Bloemsierkunst verzorgd. Onder deze regio vallen ook Reeuwijk, Haastrecht, Gouderak, Moordrecht, Waddinxveen. Wij bieden 100% levergarantie en voor vragen kunt u ons dagelijks bereiken van 9:00-21:00 op 0643834706.

Uitvaartbloemist Gouda

In de Willem & Marialaan vind je de bloemenzaak van Sandor Verkerk die al meer dan 40 jaar een begrip is in Gouda. Sandor en zijn team hebben zich gespecialiseerd in rouwbloemwerk en vertalen uw wensen in eigentijds passend bloemwerk. 

Sandor: "Afscheid nemen van een dierbare is altijd verdrietig, wij staan garant voor een mooi laatste eerbetoon".

Sandor Verkerk Bloemsierkunst is partner in:

  • Gouda
  • Reeuwijk
  • Haastrecht
  • Gouderak
  • Moordrecht
  • Waddinxveen.

Sandor Verkerk Bloemsierkunst
Willem & Marialaan 30
2805 AR Gouda 

Tel. 0182 - 521002

Openingstijden:
Maandag - vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 8:30 - 16:00

Afscheid met Bloemen Gouda

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.