Gouda

Sandor Verkerk Bloemsierkunst

Namens Sandor Verkerk heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Grafstuk Gouda

De laatste dienst bewijzen aan de overledene doe je tijdens de uitvaart. Maar eigenlijk stopt het daar niet want u kunt natuurlijk altijd nog het graf bezoeken. In die gevalle is het dan gebruikelijk een grafstuk mee te nemen. Voor grafstukken in Gouda kunt u terecht bij Sandor Verkerk Bloemsierkunst. De bloemenwinkel werd in 1973 door Aad Goris opgericht. In 2000 nam Sandor Verkerk de zaak over en in 2002 droeg het ook zijn eigen naam. Al meer dan 40 jaar is de bloemenwinkel een begrip in Gouda. De winkel is te bezoeken van 9:00-18:00 op weekdagen en op zaterdag van 8:30-16:00. Op zondag is de winkel gesloten. Bellen kan via (0182)521002 en via email: info@sandorverkerk.nl of via het online contactformulier op de website van Sandor Verkerk.

Grafstukken Gouda

U kunt dus direct bij deze bloemist terecht wanneer u specifieke wensen heeft en advies zoekt. Het team van Sandor Verkerk helpt u graag verder. Sandor Verkerk Bloemsierkunst is tevens onderdeel van Afscheid met Bloemen. Dit is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten die zich hebben verenigd in een online platform. Via de website van Afscheid met Bloemen kunt u direct fraaie eigentijdse grafstukken bestellen die door de aangesloten bloemist in uw regio worden verzorgd. Voor de regio Gouda is de bloemist van dienst dus Sandor Verkerk Bloemsierkunst die naast Gouda ook de plaatsen Reeuwijk, Haastrecht, Gouderak, Moordrecht, Waddinxveen onder zijn hoede neemt.

Grafstuk Gouda bestellen via Afscheid met Bloemen

Via Afscheid met Bloemen kunt u bijvoorbeeld fraaie grafstukken met succulenten (vetplantjes) bestellen die minder onderhoud nodig hebben en langer mooi blijven omdat de plantjes water vast kunnen houden. Wij bieden 100% levergarantie. Wanneer u vragen heeft over de bestelprocedure of andere vragen over onze website dan kunt u ons dagelijks van 9:00-21:00 bereiken via 0643834706 of via info@afscheidmetbloemen.nl of het contactformulier op onze website.

Uitvaartbloemist Gouda

In de Willem & Marialaan vind je de bloemenzaak van Sandor Verkerk die al meer dan 40 jaar een begrip is in Gouda. Sandor en zijn team hebben zich gespecialiseerd in rouwbloemwerk en vertalen uw wensen in eigentijds passend bloemwerk. 

Sandor: "Afscheid nemen van een dierbare is altijd verdrietig, wij staan garant voor een mooi laatste eerbetoon".

Sandor Verkerk Bloemsierkunst is partner in:

  • Gouda
  • Reeuwijk
  • Haastrecht
  • Gouderak
  • Moordrecht
  • Waddinxveen.

Sandor Verkerk Bloemsierkunst
Willem & Marialaan 30
2805 AR Gouda 

Tel. 0182 - 521002

Openingstijden:
Maandag - vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 8:30 - 16:00

Afscheid met Bloemen Gouda

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.