Gouda

Sandor Verkerk Bloemsierkunst

Namens Sandor Verkerk heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwbloemen Gouda

Voor het overbrengen van emoties zijn bloemen zeer geschikt. Vaak gebruikt met vreugdevolle gebeurtenissen maar ze bewijzen hun kracht vooral tijdens een uitvaart. Want juist dan is het vaak moeilijk om zelf jouw emotie over te brengen. Woorden schieten al snel te kort maar met rouwbloemen kun al veel zeggen zonder een woord gesproken te hebben. Bloemen en kleuren hebben vaak symbolische betekenissen waarmee gevoelens overgebracht kunnen worden. Voor schitterende rouwbloemen in Gouda gaat u naar Sandor Verkerk Bloemsierkunst. Elke dag halen zij weer verse bloemen van de veiling in Rijnsburg. In de Willem & Marialaan 30 in Gouda vindt u de bloemenwinkel die van maandag tot en met vrijdag 9:00–18:00 en op zaterdag van 8:30 – 16:00 is geopend. Op zondag zijn zij gesloten.

Rouwbloem Gouda bestellen

Sandor Verkerk Bloemsierkunst is aangesloten bij Afscheid met Bloemen. Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten die allemaal een passie hebben voor rouwbloemen. Zij zijn allemaal zeer ervaren en maken rouwwerken met de grootste zorg. Via de gezamenlijke website kunt u direct schitterende rouwwerken bestellen. Afscheid met Bloemen biedt het beste van twee werelden. U kunt zich online oriënteren en voor het gemak en snelheid kiezen van online bestellen. Maar u kunt ook de betreffende bloemist lokaal bereiken voor advies en het laten maken van maatwerk rouwarrangementen.

Rouwbloemen Gouda via Afscheid met Bloemen

Elke bloemist van Afscheid met Bloemen bedient de eigen regio in Nederland. Dit houdt in dat een rouwbloem besteld voor Gouda wordt verzorgd door Sandor Verkerk Bloemsierkunst. Tot deze regio worden ook Reeuwijk, Haastrecht, Gouderak, Moordrecht en Waddinxveen gerekend. Bestelt u via Afscheid met Bloemen dan geniet u 100% levergarantie. Hebt u vragen met betrekking tot de website dan kunt u die gewoon via de telefoon stellen via 0643834706. Wij zijn elke dag bereikbaar van 9:00 -21:00. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Uitvaartbloemist Gouda

In de Willem & Marialaan vind je de bloemenzaak van Sandor Verkerk die al meer dan 40 jaar een begrip is in Gouda. Sandor en zijn team hebben zich gespecialiseerd in rouwbloemwerk en vertalen uw wensen in eigentijds passend bloemwerk. 

Sandor: "Afscheid nemen van een dierbare is altijd verdrietig, wij staan garant voor een mooi laatste eerbetoon".

Sandor Verkerk Bloemsierkunst is partner in:

  • Gouda
  • Reeuwijk
  • Haastrecht
  • Gouderak
  • Moordrecht
  • Waddinxveen.

Sandor Verkerk Bloemsierkunst
Willem & Marialaan 30
2805 AR Gouda 

Tel. 0182 - 521002

Openingstijden:
Maandag - vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 8:30 - 16:00

Afscheid met Bloemen Gouda

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.