Gouda

Sandor Verkerk Bloemsierkunst

Namens Sandor Verkerk heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwboeket Gouda

Rouwboeketten stuurt u naar de overledene. Met platte onderzijde en afgewerkt met lint aan de stelen. Een rouwboeket kan uw gevoelens met betrekking tot het laatste afscheid op een effectieve wijze overbrengen. Bloemen maken al van oudsher deel uit van een uitvaart. Zowel bloemen als de kleuren van bloemen hebben symbolische betekenissen meegekregen die helpen bepaalde emoties te uiten. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor bloemen en kleuren waar de overledene van hield om het op die manier een persoonlijk tintje te geven. Voor een met zorg samengesteld rouw boeket in Gouda kunt u terecht bij Sandor Verkerk Bloemsierkunst.

Rouwboeketten Gouda via Sandor Verkerk Bloemsierkunst

Sandor Verkerk Bloemsierkunst is gelegen aan de Willem & Marialaan 30 in Gouda. U bent daar welkom van maandag tot en met vrijdag van 9:00–18:00 en op zaterdag van 8:30 – 16:00 om uw wensen kenbaar te maken. U kunt daar zelf de bloemen uitkiezen voor verwerking in het boeket. Sandor Verkerk Bloemsierkunst heeft zich met vele andere gerenommeerde bloemisten aangesloten bij Afscheid met Bloemen. De bloemisten vinden elkaar in hun vakmanschap en passie voor rouwbloemen. Via Afscheid met Bloemen bieden zij een gezamenlijk platform waar u schitterende rouwboeketten en rouwwerken voor Gouda kunt bestellen. Bestelde rouwwerken voor Gouda, Reeuwijk, Haastrecht, Gouderak, Moordrecht en Waddinxveen worden vervolgens verzorgd door Sandor Verkerk Bloemsierkunst.

Rouwboeket Gouda via Afscheid met Bloemen

De rouwboeketten van Afscheid met Bloemen zijn minimaal 40 centimeter en maximaal 100 cm lang en komen in verschillende schitterende stijlen. Wij werken vooral met bloemen van het seizoen. Bij Afscheid met Bloemen bieden wij 100% levergarantie voor uw rouw boeket in Gouda. Indien u voor 12:00 bestelt, kan het boeket de volgende dag al geleverd worden. Geef bij de bestelling de aanvangstijd van de condoleance of dienst aan zodat wij uw bestelling voor die tijd kunnen leveren. Voor vragen zijn wij eenvoudig per telefoon of e-mail bereikbaar. U kunt ons dagelijks bellen op 06-43834706 van 9:00-21:00. Mailen kan via het formulier op de website of via info@afscheidmetbloemen.nl.

Uitvaartbloemist Gouda

In de Willem & Marialaan vind je de bloemenzaak van Sandor Verkerk die al meer dan 40 jaar een begrip is in Gouda. Sandor en zijn team hebben zich gespecialiseerd in rouwbloemwerk en vertalen uw wensen in eigentijds passend bloemwerk. 

Sandor: "Afscheid nemen van een dierbare is altijd verdrietig, wij staan garant voor een mooi laatste eerbetoon".

Sandor Verkerk Bloemsierkunst is partner in:

  • Gouda
  • Reeuwijk
  • Haastrecht
  • Gouderak
  • Moordrecht
  • Waddinxveen.

Sandor Verkerk Bloemsierkunst
Willem & Marialaan 30
2805 AR Gouda 

Tel. 0182 - 521002

Openingstijden:
Maandag - vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 8:30 - 16:00

Afscheid met Bloemen Gouda

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.