Gouda

Sandor Verkerk Bloemsierkunst

Namens Sandor Verkerk heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwstuk Gouda

Een rouwstuk bepaalt in grote mate de toon van een uitvaart. In een met zorg samengesteld rouwstuk kun je zelfs de persoonlijkheid van de overledene laten terugkomen. Dit kan door de symbolische betekenissen van bloemen en kleuren maar ook door de schikking en het arrangement. U wilt natuurlijk dat uw rouwstuk met de aandacht en het vakmanschap wordt gemaakt dat het verdient. Voor een dergelijk rouwstuk in Gouda bent u dan bij Sandor Verkerk Bloemsierkunst aan het juiste adres. De winkel aan de Willem & Marialaan 30 in Gouda is al meer dan 40 jaar een begrip. Sandor en zijn team zijn gespecialiseerd in rouwbloemwerken en staan garant voor een mooi eerbetoon.

Rouwstukken Gouda via Sandor Verkerk Bloemsierkunst

U kunt de winkel van Sandor Verkerk Bloemsierkunst bezoeken om uw specifieke wensen voor het rouwstuk in Gouda kenbaar te maken. Zij helpen u graag aan een op maat gemaakt rouwstuk dat voldoet aan uw specifieke wensen. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00–18:00 en op zaterdag van 8:30 – 16:00. Via telefoon 0182 – 521002 of info@sandorverkerk.nl kunt u een afspraak maken met de bloemist.

Rouwstukken Gouda via Afscheid met Bloemen

Daarnaast kunt u ook terecht op de website van Afscheid met Bloemen voor al uw rouwwerken. Dit is een samenwerkingsverband van verschillende professionele bloemisten verspreid over heel Nederland. Iedere aangesloten bloemist verzorgt de eigen regio. Sandor Verkerk Bloemsierkunst is ook aangesloten en verzorgt dus de regio Gouda. Onder deze regio vallen naast Gouda ook Reeuwijk, Haastrecht, Gouderak, Moordrecht en Waddinxveen. Wij bieden een ruime keuze uit rouwstukken. Of u nu iets voor op of naast de kist zoekt, een grafstuk of rouwboeket; u vindt het allemaal bij Afscheid met Bloemen. Wij bieden 100% levergarantie en kunnen vaak de volgende dag al uw bestelling leveren. Neem snel een kijkje in ons assoritment.

Uitvaartbloemist Gouda

In de Willem & Marialaan vind je de bloemenzaak van Sandor Verkerk die al meer dan 40 jaar een begrip is in Gouda. Sandor en zijn team hebben zich gespecialiseerd in rouwbloemwerk en vertalen uw wensen in eigentijds passend bloemwerk. 

Sandor: "Afscheid nemen van een dierbare is altijd verdrietig, wij staan garant voor een mooi laatste eerbetoon".

Sandor Verkerk Bloemsierkunst is partner in:

  • Gouda
  • Reeuwijk
  • Haastrecht
  • Gouderak
  • Moordrecht
  • Waddinxveen.

Sandor Verkerk Bloemsierkunst
Willem & Marialaan 30
2805 AR Gouda 

Tel. 0182 - 521002

Openingstijden:
Maandag - vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 8:30 - 16:00

Afscheid met Bloemen Gouda

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.