Maastricht

Meer dan Bloemen

Namens Anne-Carolien heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Bloemen begrafenis Maastricht

Voor wie op zoek is naar mooie bloemen voor een begrafenis in Maastricht, kan een bezoekje brengen aan de winkel van Meer dan Bloemen in Nuth. Hier kunt u zich laten inspireren door verschillende mooie creaties van Ann-Carolien en haar team. Zij speelt op creatieve wijze in op de wensen die u hebt met betrekking tot een bloemstuk voor de begrafenis in Maastricht. Door haar jarenlange ervaring heeft ze de kennis en kunde om telkens weer een creatie te maken die perfect aansluit op de wensen van de klant.

Begrafenis bloemen Maastricht via Meer dan Bloemen

Anne-Carolien vindt een persoonlijke service en invulling van de wensen van de klant erg belangrijk. Vooral wanneer het gaat om begrafenis bloemen in Maastricht of elders is het natuurlijk belangrijk om in te gaan op de persoonlijke wensen van de klant. Hij of zij kan immers het beste aangeven welke bloemen de overledene wenst of zou wensen op zijn of haar begrafenis. Door de symbolische betekenis van bloemen en kleuren kan het juiste gevoel in het bloemstuk voor een begrafenis in Maastricht worden gelegd. Loop de winkel in aan de Stationstraat 280 in Nuth om uw wensen kenbaar te maken. De winkel is op maandag geopend van 13:00-18:00 en dinsdag t/m vrijdag van 9:00-18:00. Op zaterdag kunt u terecht van 8:00-17:00. Op de website van Meer dan Bloemen kunt u al een virtueel kijkje nemen in de fraaie winkel.

Afscheid met Bloemen

Meer dan Bloemen is aangesloten bij Afscheid met Bloemen; dit is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten in Nederland die een hoge en constante kwaliteit nastreven. Via Afscheid met Bloemen is direct een schitterend bloemstuk voor de begrafenis in Maastricht te bestellen. Elke bloemist die is aangesloten bij Afscheid met Bloemen verzorgt de eigen regio. Voor Beekdaelen, Meerssen, Valkenburg, Eijsden-Margraten en Maastricht is dat dus Meer dan Bloemen. Bestellingen voor deze regio via de website Afscheid met Bloemen wordt door Meer dan Bloemen verzorgd. Alle bestellingen hebben een 100% levergarantie en kunnen de volgende dag al worden verstuurd indien u voor 12:00 besteld.

Uitvaartbloemist Maastricht

Anne-Carolien – de drijvende kracht achter Meer dan Bloemen – heeft een bloemenvisie waarmee ze op een creatieve wijze inspeelt op de bloemenbehoefte van haar klanten.

Door de jarenlange ervaring en haar vakmanschap maakt ze de mooiste creaties.
Samen met haar team staat zij voor een persoonlijke service en invulling van uw wensen.
Meer dan Bloemen is een partner van Afscheid met Bloemen in de Regio Maastricht.

Deze regio bestaat uit de gemeenten:

  • Beekdaelen
  • Meerssen
  • Valkenburg
  • Eijsden-Margraten
  • Maastricht
  • Nuth en Onderbanken

Meer dan Bloemen
Stationstraat 280
6361 BH, Nuth

Tel. 045 565 05 50

Openingstijden:
Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag t/m vrijdag : 9.00 -18.00

Zaterdag : 8.00 – 17.00

Afscheid met Bloemen Maastricht

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.