Maastricht

Meer dan Bloemen

Namens Anne-Carolien heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Grafstuk Maastricht

Voor het bezoeken van een graf is het gebruikelijk een grafstuk te plaatsen. Op die manier geef je blijk van jouw gevoelens naar de overledene toe. Ook blijft de uiting langer zichtbaar dan de momentopname van het bezoek aan het graf zelf. Andere bezoekers putten er ook troost uit wanner zij zien dat anderen een grafstuk hebben gelegd tijdens hun bezoek. Het is een mooie manier om jouw respect te blijven betuigen elke keer wanneer u het graf bezoekt. Voor een grafstuk in Maastricht kunt u langs gaan bij Meer dan Bloemen in Nuth. Daar werkt Anne-Carolien met haar team aan de mooiste creaties. Breng een bezoekje aan de Stationstraat 280 in Nuth. Dat kan op maandag van 13:00-18:00 en dinsdag t/m vrijdag van 9:00 – 18:00. In het weekend is de winkel op zaterdag geopend van 8:00-17:00.

Grafstukken Maastricht via Afscheid met Bloemen

Door haar vakmanschap maakt Anne-Carolien met haar bloemenwinkel Meer dan Bloemen ook onderdeel uit van Afscheid met Bloemen. Dit collectief van vakkundige bloemisten door heel Nederland weet door jarenlange ervaring en vakmanschap een constante hoge kwaliteit te leveren. Elke aangesloten bloemist is te bezoeken in hun winkel maar via Afscheid met Bloemen kunt u ook direct een schitterend grafstuk voor Maastricht bestellen. In ons assortiment zijn eigentijdse grafstukken te vinden waarbij bijvoorbeeld gebruik gemaakt wordt van succulenten (vetplantjes). Het voordeel daarvan is dat deze plantjes beter vocht vasthouden zodat ze langer kunnen overleven en het grafstuk er daardoor langer mooi uit blijft zien. Bekijk ons aanbod en bestel direct.

Grafstukken Maastricht bestellen

Door de 100% levergarantie op de grafstukken loopt u geen risico en wij kunnen de bestelling al de volgende dag leveren (indien voor 12:00 besteld). De bestellingen voor de plaatsen Beekdaelen, Meerssen, Valkenburg, Eijsden-Margraten en Maastricht worden verzorgd door Meer dan Bloemen. Hebt u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Telefonisch zijn wij elke dag bereikbaar van 9:00-21:00.

Uitvaartbloemist Maastricht

Anne-Carolien – de drijvende kracht achter Meer dan Bloemen – heeft een bloemenvisie waarmee ze op een creatieve wijze inspeelt op de bloemenbehoefte van haar klanten.

Door de jarenlange ervaring en haar vakmanschap maakt ze de mooiste creaties.
Samen met haar team staat zij voor een persoonlijke service en invulling van uw wensen.
Meer dan Bloemen is een partner van Afscheid met Bloemen in de Regio Maastricht.

Deze regio bestaat uit de gemeenten:

  • Beekdaelen
  • Meerssen
  • Valkenburg
  • Eijsden-Margraten
  • Maastricht
  • Nuth en Onderbanken

Meer dan Bloemen
Stationstraat 280
6361 BH, Nuth

Tel. 045 565 05 50

Openingstijden:
Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag t/m vrijdag : 9.00 -18.00

Zaterdag : 8.00 – 17.00

Afscheid met Bloemen Maastricht

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.