Maastricht

Meer dan Bloemen

Namens Anne-Carolien heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwbloem Maastricht

Helaas speelt overlijden een vast onderdeel van ons leven en daar hoort ook een afscheid bij. Tijdens een uitvaart spelen bloemen als sinds mensenheugenis een belangrijke rol. Het eerste bewijs daarvan dateert al van 13700 jaar geleden. Tegenwoordig zijn bloemen op de meeste begrafenissen niet meer weg te denken. Zij vormen de symbooldragers van de gevoelens van de nabestaanden ten opzichte van de overledene. Bij het kiezen en vervaardiging wordt dan ook vaak veel zorg besteed, ook omdat er maar één kans is om het goed te doen. Voor verwerking van de rouwbloem in Maastricht bent u bij Anne-Carolien aan het juiste adres. Met haar jarenlange ervaring en gedreven team weet ze prima in te spelen op de wensen van haar klanten. Haar fraaie winkel is te vinden aan de Stationstraat 280 in Nuth.

Rouwbloemen Maastricht via Meer dan Bloemen

Bloemen hebben, net als kleuren, in de loop der tijd symbolische betekenissen gekregen. Dit zorgt ervoor dat bloemen meer zijn dan decoratie. Zij zijn in staat een bepaalde emotie en betekenis over te brengen. Bloemen kunnen ook een betekenis gekregen hebben op persoonlijk niveau, wanneer het de favoriete bloem van de overledene was bijvoorbeeld. Door uw gevoelens en wensen kenbaar te maken aan Anne-Carolien, kan zij op een creatieve wijze daarop inspelen door de juiste bloemen te schikken in een mooi rouwwerk. Rouwbloemen in Maastricht brengen op die manier de emotie over die past bij uw gevoelens naar de overledene toe en/of die iets over de overledene tot uitdrukking kunnen brengen. Dit maakt het een stuk persoonlijker en geeft daardoor ook meer troost aan de nabestaanden.

Rouwbloemen Maastricht via Afscheid met Bloemen

Door de vakkundige werkwijze van Anne-Carolien maakt zij met Meer dan Bloemen deel uit van het samenwerkingsverband Afscheid met Bloemen. Via de website kunt u direct schitterende rouwwerken bestellen die snel worden geleverd en gedekt zijn door een 100% levergarantie. De bestellingen voor Beekdaelen, Meerssen, Valkenburg, Eijsden-Margraten en Maastricht worden door Meer dan Bloemen verzorgd.

Uitvaartbloemist Maastricht

Anne-Carolien – de drijvende kracht achter Meer dan Bloemen – heeft een bloemenvisie waarmee ze op een creatieve wijze inspeelt op de bloemenbehoefte van haar klanten.

Door de jarenlange ervaring en haar vakmanschap maakt ze de mooiste creaties.
Samen met haar team staat zij voor een persoonlijke service en invulling van uw wensen.
Meer dan Bloemen is een partner van Afscheid met Bloemen in de Regio Maastricht.

Deze regio bestaat uit de gemeenten:

  • Beekdaelen
  • Meerssen
  • Valkenburg
  • Eijsden-Margraten
  • Maastricht
  • Nuth en Onderbanken

Meer dan Bloemen
Stationstraat 280
6361 BH, Nuth

Tel. 045 565 05 50

Openingstijden:
Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag t/m vrijdag : 9.00 -18.00

Zaterdag : 8.00 – 17.00

Afscheid met Bloemen Maastricht

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.