Maastricht

Meer dan Bloemen

Namens Anne-Carolien heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwboeketten Maastricht via Bloemen en Meer

Met een rouwboeket betuigt u respect voor de overledene. De boeketten stuurt u naar de overledene met platte onderzijde en afgewerkt met lint aan de stelen. Helaas kunt u niet meer uw gevoelens richting de overledene in een persoonlijk gesprek tot uiting brengen maar met een rouwboeket in Maastricht kan dat indirect nog wel. Dit kan o.a. door de symbolische betekenis van verschillende bloemen en kleuren maar ook op de manier waarop die worden geschikt. Een ervaren bloemist weet precies door welke bloemschikking de juiste emoties worden overgebracht. Zo’n ervaren bloemist is Anne-Carolien die graag op creatieve wijze invulling geeft aan uw gevoelens en wensen. Bezoek haar winkel Bloemen en Meer om uw wensen kenbaar te maken en te zien wat de mogelijkheden zijn. Zij helpt u graag verder met uw rouw boeket in Maastricht. Uw vindt haar winkel aan de Stationstraat 280 in Nuth.

Rouwboeketten Maastricht via Afscheid met Bloemen

Bloemen en Meer is aangesloten bij het samenwerkingsverband Afscheid met Bloemen. Enkel vakkundige bloemisten met een passie voor rouwbloemen maken hier deel van uit. De bloemisten zijn verspreid over heel Nederland en verzorgen de eigen regio. Zo worden rouwboeketten voor Maastricht, Beekdaelen, Meerssen, Valkenburg, en Eijsden-Margraten door Meer dan Bloemen verzorgd. Via de website van Afscheid met Bloemen kunt u verschillende rouwboeketten vinden die samengesteld zijn rond een thema zoals een stoer of lief rouwboeket. Niet alles hoeft uitgedragen te worden door de bloemen zelf want op het bijgeleverde kaartje kunt u ook nog de gewenste tekst aangeven om zo ook in woord uw gevoelens te uiten.

Rouw boeket Maastricht online bestellen

Door uw bestelling bij Afscheid met Bloemen voor 12:00 te plaatsen, kan het de volgende dag al worden geleverd. U kunt zelf het afleveradres kiezen. Dit kan een privéadres zijn maar ook het adres van het uitvaartcentrum bijvoorbeeld. Op alle bestellingen geldt onze 100% levergarantie, zo weet u zeker dat het aan komt. Indien u vragen hebt, kunt u ons ook altijd even een mailtje sturen of bellen, wij zijn elke dag van 9:00-21:00 telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Uitvaartbloemist Maastricht

Anne-Carolien – de drijvende kracht achter Meer dan Bloemen – heeft een bloemenvisie waarmee ze op een creatieve wijze inspeelt op de bloemenbehoefte van haar klanten.

Door de jarenlange ervaring en haar vakmanschap maakt ze de mooiste creaties.
Samen met haar team staat zij voor een persoonlijke service en invulling van uw wensen.
Meer dan Bloemen is een partner van Afscheid met Bloemen in de Regio Maastricht.

Deze regio bestaat uit de gemeenten:

  • Beekdaelen
  • Meerssen
  • Valkenburg
  • Eijsden-Margraten
  • Maastricht
  • Nuth en Onderbanken

Meer dan Bloemen
Stationstraat 280
6361 BH, Nuth

Tel. 045 565 05 50

Openingstijden:
Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag t/m vrijdag : 9.00 -18.00

Zaterdag : 8.00 – 17.00

Afscheid met Bloemen Maastricht

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.