Maastricht

Meer dan Bloemen

Namens Anne-Carolien heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Rouwstukken Maastricht

Rouwstukken zijn dé manier om de sfeer van een uitvaart te bepalen. Door de kleur en bloemkeuze kunnen rouwstukken gevoelens overdragen zonder dat daar woorden voor nodig zijn. De symbolische betekenissen van bloemen en kleuren kunnen indirect veel zeggen over de overledene. Naast de algemene associaties die bloemen en kleuren hebben verkregen in de loop der tijd, kunnen bloemen natuurlijk ook op persoonlijk vlak betekenis hebben gekregen voor de overledene. Het kan dan heel mooi werken om deze bloemen te laten verwerken in een rouwstuk. Naast het uitdragen van uw gevoelens naar de overledene, helpen rouwstukken ook door troost te bieden aan alle nabestaanden. Het met zorg samenstellen van een mooi rouwstuk dat deze kwaliteiten bevat, laat u natuurlijk over aan iemand met de nodige vakkennis. Voor een rouwstuk in Maastricht kunt u daarvoor aankloppen bij Anne-Claire van Bloemen en Meer.

Rouwstuk Maastricht via Bloemen en Meer

Samen met haar team zorgt Anne-Claire van Bloemen en Meer voor uw rouwstuk in Maastricht dat recht doet aan, uw gevoelens voor, de overledene. Bezoek de winkel in Nuth aan de Stationstraat 280 en maak uw wensen kenbaar. De winkel is op alle dagen geopend behalve op zondag. U kunt bellen voor een afspraak met 045 565 05 50. Hebt u geen tijd om langs te gaan of bestelt u liever online? Dat kan ook. Anne-Claire maakt met haar winkel deel uit van Afscheid met Bloemen. Dit is een samenwerkingsverband van verschillende gerenommeerde bloemisten door heel Nederland. Via de webshop van Afscheid met Bloemen kunnen er direct verschillende fraaie rouwstukken voor Maastricht worden besteld.

Rouwstuk Maastricht via Afscheid met Bloemen

In de webshop van Afscheid met Bloemen vindt u een grote verscheidenheid aan rouwstukken voor zowel op of naast de kist. Alle rouwstukken worden met zorg samengesteld. Voor de bestellingen voor Beekdaelen, Meerssen, Valkenburg, Eijsden-Margraten en Maastricht is Meer dan Bloemen de bloemist van dienst. Zij verzorgt voor u de bestelling voor deze regio. Op alle bestellingen biedt Afscheid met Bloemen 100% levergarantie en de rouwstukken kunnen de volgende dag al worden geleverd (indien besteld voor 12:00).

Uitvaartbloemist Maastricht

Anne-Carolien – de drijvende kracht achter Meer dan Bloemen – heeft een bloemenvisie waarmee ze op een creatieve wijze inspeelt op de bloemenbehoefte van haar klanten.

Door de jarenlange ervaring en haar vakmanschap maakt ze de mooiste creaties.
Samen met haar team staat zij voor een persoonlijke service en invulling van uw wensen.
Meer dan Bloemen is een partner van Afscheid met Bloemen in de Regio Maastricht.

Deze regio bestaat uit de gemeenten:

  • Beekdaelen
  • Meerssen
  • Valkenburg
  • Eijsden-Margraten
  • Maastricht
  • Nuth en Onderbanken

Meer dan Bloemen
Stationstraat 280
6361 BH, Nuth

Tel. 045 565 05 50

Openingstijden:
Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag t/m vrijdag : 9.00 -18.00

Zaterdag : 8.00 – 17.00

Afscheid met Bloemen Maastricht

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.