Bestel bloemen

Het assortiment rouwbloemen van Afscheid met Bloemen bestaat uit vier categorieën, samengesteld met de mooiste bloemen. Direct bestellen?

Bel voor advies

Heeft u vragen over het assortiment of het bestelproces van Afscheid met Bloemen? Bel voor advies  Bel 06-43834706, dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Rouwboeket bestellen

Bloemen maken op verschillende momenten deel uit van ons leven en dus ook bij het afscheid van een dierbare. Een rouwboeket geeft troost voor de nabestaanden en toont ook de liefde voor de overledene. Bloemen kunnen een emotie overbrengen die wij vaak moeilijk kunnen verwoorden, helemaal wanneer wij zelf emotioneel zijn. Bloemen helpen u daarbij. Op Afscheid met bloemen vindt u een schitterende collectie van de meest bijzondere rouwboeketten en troostboeketten.

Rouwboeket bestellen

Op de overzichtspagina van de rouwboeketten op Afscheid met Bloemen vindt u boeketten in verschillende uitvoeringen. Zo is er bijvoorbeeld een rouwboeket Stoer dat als basis een mooie stronk van seringen hout heeft. Of een rouwboeket Modern dat een wat ander vorm heeft als een klassiek rouwboeket en daardoor een eigentijds karakter heeft. Het arrangement bevat als basis witte bloemen uit het seizoen, aangevuld met diverse groensoorten. Bekijk ons gehele aanbod op de website. Onze boeketten zijn minimaal 40 centimeter en maximaal 100 cm lang. De bijzondere bloemen die wij gebruiken zijn vers van het seizoen. Wij bieden een 100% levergarantie van uw rouwwerk wanneer u een mooi rouwboeket uit onze webshop bestelt.

Rouwboeketten van gerenommeerde bloemisten

Afscheid met Bloemen is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit Nederland. Deze bloemisten kunt u gewoon direct bezoeken of bellen om uw wensen met betrekking tot het bloemstuk te bespreken. Door de creativiteit en vakmanschap van de aangesloten bloemisten kunt een schitterend arrangement verwachten dat naadloos aansluit op uw wensen of die van uw overleden dierbare. Naast de website hebben de aangesloten bloemisten ook een fotoboek waarin u eenvoudig de rouwboeketten en andere bloemstukken kunt bekijken.

Wilt u een rouwboeket bestellen maar heeft u nog wat vragen m.b.t. het assortiment of de bestelprocedure? Bel voor advies 0643835706, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 en beantwoorden graag uw vragen.