Lelystad

Bloembinderij de Korenschoof

Namens Barry Diepgrond heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen.

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Bloemen begrafenis Lelystad

Voor schitterende begrafenis bloemen in Lelystad bent u bij Bloembinderij de Korenschoof aan het juiste adres. Dat weten ook de diverse uitvaartverzorgers die al jarenlang met deze bloemenbinderij werken. Rouwbloemen vormen dan ook de specialisatie van Barry en Sharon Diepgrond, die deze fraaie bloembinderij runnen. Ze doen het niet alleen want ze hebben een kundig team bloemisten die hen helpt om de beide vestigingen te bemannen.

Bloemstuk voor begrafenis Lelystad via Bloembinderij de Korenschoof

Bloembinderij de Korenschoof heeft al meer dan 16 jaar een vestiging in het Lelycenter en is sinds 2015 ook met een winkel vertegenwoordigd op de Kempenaar. In beide vestigingen bent u verzekerd van kwaliteit en worden uw vragen beantwoord met de vakkennis die u van een ervaren bloemist kunt verwachten. Barry denkt graag mee over de keuze van bloemen, kleuren en stijl voor een bloemstuk voor een begrafenis in Lelystad. Barry: ‘Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wil? Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past’. Voor een persoonlijk advies kunt u dus het beste even langsgaan bij een van de twee vestigingen.

Begrafenis bloemen Lelystad via Afscheid met Bloemen

Bloembinderij de Korenschoof is ook onderdeel van Afscheid met Bloemen. Dit is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Zij hebben elkaar gevonden in vakmanschap en passie voor rouwbloemen. Via de website Afscheid met Bloemen kunt u direct uw bloemstuk voor een begrafenis in Lelystad bestellen. Elke bloemist is verantwoordelijk voor de eigen regio wat inhoudt dat de bestelde bloemen voor een begrafenis in Lelystad wordt verzorgd door Bloembinderij de Korenschoof. Tot de regio Lelystad behoren ook de plaatsen Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant, Harderwijk en Zeewolde.

Uitvaartbloemist Lelystad

Barry en Sharon Diepgrond van Bloembinderij de Korenschoof runnen met een mooi team bloemisten hun twee bloemenwinkels in Lelystad. Al 16 jaar in het Lelycenter en sinds 2015 op de Kempenaar waar ze met dezelfde passie, vakkennis, kwaliteit en assortiment werken.

Hun specialiteit is rouwbloemwerk. Ze denken graag mee over de keuze voor de soorten bloemen, de kleuren en de stijl. Ze werken hierin ook al jaren samen met diverse uitvaartverzorgers.

Barry: ‘Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wil? Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past’.

Bloembinderij de Korenschoof is een partner van Afscheid met Bloemen in de Regio Lelystad:

  • Lelystad
  • Dronten
  • Biddinghuizen
  • Swifterbant
  • Harderwijk
  • Zeewolde

BLOEMBINDERIJ DE KORENSCHOOF

Kempenaar 01-54
8242 BA Lelystad
Tel. 0320-410913

Openingstijden Kempenaar

maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag t/m vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00

Snijdersstraat 6
8224 AA Lelystad
Tel. 0320-243730

Openingstijden Snijdersstraat

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag t/m donderdag: 9:00 - 18:00
Vrijdag: 9:00 - 21:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00

Afscheid met Bloemen Lelystad

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.