Lelystad

Bloembinderij de Korenschoof

Namens Barry Diepgrond heten wij u van harte welkom bij Afscheid met Bloemen.

Bestel direct online en veilig uw rouwwerk. Wij garanderen u persoonlijke aandacht en 100% zekerheid van uw levering. Wij ontzorgen u en helpen u de juiste keuze te maken voor een passend afscheid met Bloemen.

Veilig online rouwwerk bestellen

Grafstuk Lelystad

Voordat je het graf van een dierbare gaat bezoeken, kun je een fraai grafstuk in Lelystad aanschaffen om mee te nemen. Het is gebruikelijk om via een grafstuk uw respect te betuigen. Het is een manier om toch iets te kunnen doen voor de overleden dierbare maar niet alleen voor hem of haar. Ook anderen die het graf bezoeken, zullen er baat bij hebben. Zij zien op die manier dat er ook andere mensen zijn die nog aan de persoon denken en dat biedt troost.

Grafstukken Lelystad via Bloembinderij de Korenschoof

Voor een mooi grafstuk in Lelystad kun je terecht bij Barry Diepgrond die samen met zijn vrouw Sharon Diepgrond de Bloembinderij de Korenschoof runt. Inmiddels zijn er twee vestigingen van de winkel zodat je zowel in het Lelycenter terecht kunt maar ook op de Kempenaar is deze bloemist te vinden. Door zijn passie voor rouwbloemen en zijn vakkennis, maakt de bloemist deel uit van het samenwerkingsverband Afscheid met Bloemen. Hierbij is Barry verantwoordelijk voor de regio Lelystad die naast Lelystad zelf ook de plaatsen Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant, Harderwijk en Zeewolde omvat. Bestel je dus een grafstuk voor Lelystad dan wordt dat door Barry verzorgd en verstuurd. Het is dus altijd een professionele bloemist die jouw grafstuk verzorgt.

Grafstuk Lelystad via Afscheid met Bloemen

Bekijk het eigentijdse aanbod aan grafstukken op de website van Afscheid met Bloemen. Je kunt zowel kiezen voor grafstukken met bloemen of grafstukken met succulenten (vetplantjes). Grafstukken met planten zijn beter bestand tegen het weer en hebben minder verzorging nodig. Hierdoor blijven ze langer mooi. Bestel je voor 12:00 dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Op alle bestellingen zit standaard onze 100% levergarantie. Indien je nog vragen hebt over ons assortiment of bestelwijze dan kun je altijd een mail sturen maar bellen kan ook. We zijn zelfs dagelijks van 9:00 tot 21:00 bereikbaar op telefoonnummer 06-43834706.

Uitvaartbloemist Lelystad

Barry en Sharon Diepgrond van Bloembinderij de Korenschoof runnen met een mooi team bloemisten hun twee bloemenwinkels in Lelystad. Al 16 jaar in het Lelycenter en sinds 2015 op de Kempenaar waar ze met dezelfde passie, vakkennis, kwaliteit en assortiment werken.

Hun specialiteit is rouwbloemwerk. Ze denken graag mee over de keuze voor de soorten bloemen, de kleuren en de stijl. Ze werken hierin ook al jaren samen met diverse uitvaartverzorgers.

Barry: ‘Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wil? Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past’.

Bloembinderij de Korenschoof is een partner van Afscheid met Bloemen in de Regio Lelystad:

  • Lelystad
  • Dronten
  • Biddinghuizen
  • Swifterbant
  • Harderwijk
  • Zeewolde

BLOEMBINDERIJ DE KORENSCHOOF

Kempenaar 01-54
8242 BA Lelystad
Tel. 0320-410913

Openingstijden Kempenaar

maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag t/m vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00

Snijdersstraat 6
8224 AA Lelystad
Tel. 0320-243730

Openingstijden Snijdersstraat

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag t/m donderdag: 9:00 - 18:00
Vrijdag: 9:00 - 21:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00

Afscheid met Bloemen Lelystad

"Afscheid met Bloemen" is een samenwerking van gerenommeerde bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De bloemen voor een persoonlijk afscheid moeten met veel aandacht een detail gemaakt worden. De bloemisten van "Afscheid met Bloemen" hebben hier ervaring mee en maken met hun passie de mooiste rouwbloemwerken. De mooiste bloemen worden hiervoor gebruikt, zoveel als mogelijk uit het seizoen.